skip to Main Content
riktantenn gya05 yagiantennDen logperiodiska GYA05-antennen är en högpresterande riktantenn, tillverkad i Europa, som optimerar prestandan hos Teltonikas routrar även för 5G med många MIMO-anslutningar.

Varför behöver du fler antenner för 5G?

För att möta kraven på bästa möjliga 5G-anslutning är det nödvändigt att använda flera antenner. Genom att ansluta 4 x 4 antenner till din 5G-router, vilket motsvarar 2 x GYA05 MIMO-set, kan du dra nytta av fördelarna som flera antenner erbjuder. Med fler antenner kan du förbättra signalstyrkan, öka hastigheten och kapaciteten, minska latensen och säkerställa en tillförlitligare anslutning. Genom att maximera antal antenner kan du optimera prestandan för din 5G-anslutning och nå en bättre kommunikationslösning.

Maximera hastigheten med GYA05

En bra antenn spelar en avgörande roll för att maximera hastigheten för din Teltonika 5G-router, särskilt när du ligger i utkanten av nätverket. Genom att använda två GYA05 MIMO-set kan du dra nytta av MIMO-teknikens fördelar, vilket ökar dataöverföringshastigheten. Genom att placera antenner på ett optimalt avstånd kan du säkerställa bästa möjliga överföringshastigheter. Genom att optimera din anslutning med GYA05-antenner och 5G-routern från Teltonika har du tagit många steg på vägen mot stabilast möjliga 5G-uppkoppling.

Montera antenner RUTX50

Hur installerar du GYA05?

För att installera GYA05-antennen korrekt och effektivt, följ dessa steg:

Optimalt avstånd: Använd formeln 2 x λ(fmin) för att bestämma det optimala avståndet mellan två MIMO-antenner. Våglängden λ beräknas genom att dela ljusets hastighet c med den lägsta driftsfrekvensen fmin. Eller förenklat: detta avstånd är beroende på frekvens, men för att göra det mer lättförståeligt så är 86 cm ett avstånd som fungerar i alla lägen oavsett frekvensband, säkerställ det avståndet, vertikalt och horisontellt mellan elementen. Om du vill beräkna det optimala avståndet för alla frekvenser, så placera dina GYA05-antenner på detta avstånd.

gya03 5g router mastfästen

 

 

gya03-5g-router horisontella rör

 • Out of Stock
  Antennfäste Fasad

  Antennfäste fasad

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 85 cm för fasadmontering av exempelvis våra riktantenn i GYA-serien som då rymmer bägge elementen. Diameter 50 mm. Bygger ut...
  462,00kr Ex.moms
 • GYA05 -riktantenn 4G/5G

  GYA05 -riktantenn 4G/5G

  Ett antennpaket med två antenner med hög förstärkning för 4G/5G-banden, ett prisvärt antennpaket som används när man har långt till basstationen eller signalen är svag. Maströrsfästen i metall medföljer...
  1 725,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX50

  Teltonika RUTX50

  Teltonika RUTX50 är en 5G router med mycket väl tilltagen processor och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har...
  4 788,00kr Ex.moms

Missa inte grunderna

Oavsett om du vill räkna noga eller gå på vår rekommendation, placera antennerna på lämpliga platser för att undvika hinder och störningar som kan påverka signalstyrkan negativt.

Genom att använda GYA05-antennerna och optimera placeringen av dina antenner kan du nå full potential hos din Teltonika 5G-router och skapa en effektiv och pålitlig anslutning för dina IoT- och digitaliseringsbehov.

antennerLadda hem vår efterfrågade e-bok om antenner med över 60 teknikladdade sidor för dig som vill veta mer om antenner och antennlära. Vi går igenom allt du behöver veta om både antenner för mobilnät och eget radionät. Använd formuläret nedan så skickar vi ut den per e-post.*obligatoriska fält

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök