skip to Main Content
Lantech IPES-0008-4 är en 8-portars 10/100TX unmanaged industriell switch med Power over Ethernet (PoE). Switchen accepterar lägre matningsspänningar än många andra industriella switchar, därför används den bland annat i kommunikationssystem för lokaltrafiken. Tack vare switchen och andra komponenter kan realtidsinformation, inklusive video, överföras till ledningscentralen.

Switch och nätverk på bussen
Med en switch i bussen kan man koppla samman IP-kameror, fordonsdator, biljettsystem och sedan skicka informationen vidare via till en 4G-router. Med IPES-0008-4 finns möjlighet att strömförsörja olika enheter direkt från switchen via Power over Ethernet.

Switch anpassad för bussar

Lantechs switch har en väldigt flexibel spänningsmatning, den kan spänningsmatas med 24 VDC men samtidigt strömförsörja 48 VDC enheter med upp till 15,4 W/port via PoE. Detta, i kombination med den goda miljötåligheten, gör switchen till ett pålitligt val i den tuffa miljö som en buss erbjuder.

För de flesta av fordonen kommer mycket ström att förbrukas i det ögonblick när man startar motorn, en situation som normalt kan orsaka spänningsfall och att kommunikationen inte fungerar tillfredsställande. Med IPES-0008-4 transformeras 24 VDC till 48 VDC spänning och fungerar därmed bra med PoE IP-kameror som kräver 48 VDC. I applikationen behöver därmed inte en extern spänningsomvandlare installeras, något som annars skulle ge en ökad kostnad, öka fordonets vikt och vara en potentiell framtida felkälla.

Anpassad för fordonens krav

IPES-0008-4 IP30 switch är en industrianpassad nätverksenhet, inrymd i ett metallhölje och provad enligt omfattande industriella EMI och säkerhetsstandarder. Den har utsatts för tester som fritt fall samt test mot stötar och vibrationer. UL klass I division II-certifiering gör den än mer tillförlitligt för industriella applikationer. Det breda temperaturområdet på -40° C till 75° C garanterar switchens hållbarhet i den hårda miljön med det bussar utsätts för.

Lantechs switch ger möjlighet till strömförsörjning av enheter samtidigt som den erbjuder en stabil Ethernet-anslutning. Den har en flexibel strömförsörjning som avviker från andra PoE switchar och en lång livstid (MTBF över 25 år). Switchen omfattas av en femårig tillverkargaranti.

Switch med åtta nätverksportar

8 portars PoE switch

Switch med 8 st 10/100T portar med RJ-45 och MDI/MDI-X funktion. En PoE-switch framtagen för miljöer där endast 24 VDC finns att tillgå, till i fordon.

PoE-switch 8-portar

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök