skip to Main Content

Säkerhet & övervakning med hög kvalitet

Om du söker en lösning för övervakning av ett fabriksområde, en allmän plats eller vill övervaka till exempel en kraftstation eller vattendam är RADWINs kommunikationslänkar produkter som kan leverera den säkerhet och pålitlighet som behövs för videoövervakning. Länkarna från RADWIN löser behovet av pålitliga och säkra dataöverföringar i alla former av organisationer.

Säkerhetsapplikationer som videoövervakning, backhaulnät och backuplänkar för IP kommunikation kräver tillförlitlig och hög nätkapacitetsöverföring, säkerhet och tillförlitlighet som designats in i RADWINs länkar redan från grunden.

Många videokameror ger krav på hög bandbredd

Videoövervakning kräver ofta höga hastigheter och högupplöst video för att fungera tillfredsställande. Med RADWINS länkar får du tillgång till upp till 200 Mbit/s (beroende på modell) med dedikerad bandbredd i överföringen som säkerställer att du får den hastighet du önskar vid varje objekt. Tack vare den höga hastigheten kan du använda RADWINs länkar som primär överföringsväg, som backupväg eller för att länka samman olika siter eller byggnader. Med RADWINs länkar kan du dedikera en garanterad bandbredd per kamera.

Högprestanda upp till 6 GHz

RADWINs länkar har en rad funktioner för att maximera prestanda på fria eller egna frekvensband. Inbyggda funktioner minimerar interferens och störningar från andra användare och fungerar även i applikationer utan helt fri sikt.

Kapaciteten bibehålls även över längre avstånd vilket minskar behovet av repeaterstationer. Länkarna kan kommunicera upp till 120 km vid punkt till punkt installationer och upp till 40 km vid punkt till multipunkt.

RADWINs länkar är välkända för låg latens och minimalt med jitter, funktioner som säkerställer hög kvalitet i videoöverföringen. Dessa egenskaper värdesätts av den som söker prestanda och kvalitet för videoöverföringsapplikationer som kräver bandbredd till exempel där man kanske vill ha möjlighet att styra kameran på plats (pan-tilt-zoom), avancerad rörelseavkänning eller där man önskar en högkvalitativ videoström med möjlighet att se detaljer som till exempel ett registreringsnummer.

Många av dagens övervakningsapplikationer har behov av till exempel multicast eller videostreaming till flera mottagare, något som RADWINs länkar används till i daglig drift på många platser

Verksamhetskritiska applikationer

RADWINs lösningar erbjuder avancerade backup och redundansfunktioner som säkerställer maximal tillgång till länken, något som värdesätts vid verksamhetskritiska funktioner. RADWIN SECUR kallas en av teknikerna som ger ett ”självläkande” nätverk och som söker alternativa kommunikationsvägar. En rad andra funktioner finns med från grunden för att maximera videoöverföringskvalitet och erbjuda ett pålitligt trådlöst nät i varje situation.

Radiolänk för videoövervakning

Historisk plats säkras
Videolänk i Israel
Videolänkar för säkrare stad
Övervakning av trafik med videoövervakning
Säkerhetssystem med radiolänk
Faktablad säkerhetssystem
Räddningstjänsten använder RADWINs radiolänkar
Säkerhetssystem vattenkraftverk

Radwin 5000 basstation

RADWIN 5000

Radiolänk som klarar överföring mellan flera punkter med dedikerad bandbredd per understation, perfekt för videoöverföring och med hastighet upp till 250 Mbit/s.

RADWIN 5000

Basstation Radwin 2000

RADWIN 2000

Länk för punkt till punkt-kommunikation. Flexibel, robust och vattentätt radiolänk med snabb hastighet och många olika understationsalternativ.

RADWIN 2000

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök