skip to Main Content
Det finns mycket pengar att spara med optimering av gatljusstyrning, programvaran Lightmaster och den kompetenta plattformen DIN6 från Profort gör det enkelt att bygga system, implementera processer och skala upp varefter.

Intuitivt system för gatljusstyrning

Lightmaster är en molntjänst som har utformats speciellt för gatubelysning. Det fungerar tillsammans med den välbeprövade fjärrstyrningen DIN6, en GSM-enhet som är utrustad med reläer och sensoringångar och dessutom innehåller en astronomisk klocka vilket underlättar vid realtidsstyrning av gatubelysning. Med Lightmaster och DIN6 är det enkelt att kontrollera om gatubelysningen har slagit på och av som planerat. Systemet kan manövreras med allt från smartphones till datorer. Användargränssnittet i Lightmaster är enkelt och intuitivt och kan nås från PC/Mac, surfplatta eller smartphone.
Full kontroll över all gatubelysning

Installation och övervakning i Lightmaster

Hela systemet är anpassat för enkel installation då DIN6 är en kompakt basenhet som passar alla typer av styrskåp. MultiGuard DIN6-enheterna monteras enkelt i styrskåp på DIN-skena och tack vare sin kompakta design och sitt integrerade fäste för DIN-skena är den lätt att integrera. När DIN6-enheten (med SIM-kort) monteras i styrskåpet och ansluts till internet kopplar den automatiskt upp sig till Lightmaster. Tack vare den snabba inställningen av varje enhet i Lightmaster kan pengar sparas under installationen.karta med apparatskåp för belysningsstyrning
Genom Lightmaster och DIN6 får man full kontroll över övervakningen av gatljus i varje läge. Molntjänsten Lightmaster ger full kontroll och har inga licensavgifter utöver operatörens trafikavgifter.

Enkel, intelligent övervakning
Modulär flexibel lösning
Enkel montering och installation
Autonom drift efter montering
Integrerad med Google Maps
Avancerad tidshantering och kalenderfunktioner
All installation och övervakning hanteras i Lightmaster
Loggning av alla händelser i systemet
Kan användas från PC/Mac, surfplatta eller Smartphone

Gränsöverskridande övervakning

Lightmaster ger en fullständig översikt över alla enheter och gränssnittet stöder lätt byte av belysningsprofiler och anpassning efter årstidernas förändringar i solens uppgång och nedgång. I programmet kan man skapa makron för automatisk drift. Och tack vare att Multiguard DIN6 har en integrerad astronomisk klocka behövs ingen komplicerad synkronisering utan enheten kan själv fungera som tidsstyrning med största precision.
gatbelysning styrs med lightmaster
Lightmaster är integrerad med Google Maps och visar varje enhetens plats på kartan, det är möjligt att lägga till både streetview-bilder och foton av den faktiska installationen.

Automatisk styrning

Lightmaster och DIN6 gör att belysningen styr sig själv. När systemet väl är inställt, enligt dina önskemål, hanteras alla dagliga behov av styrning automatiskt. Systemet larmar om det uppstår problem som behöver åtgärdas. Plattformen skickar larm i händelse av sabotage och strömavbrott. Genom en detaljerad logg visas exakt vad som har hänt. Om en kabel kapas under ett vägarbete kommer det vanligtvis inte att märkas innan gatorna förblir mörka på kvällen och trafikanter rapporterar in felet. Med DIN6 skickas istället ett larm så snart systemet detekterar kabelbrottet och då kan något göras omedelbart vilket reducerar kostnader för reparation och även snabbar på reparationsprocessen.
Enkel statistik och smart setup av systemet
Lightmaster stöder loggning av strömförbrukning för analys och optimering, perfekt för den som vill spara både kostnader och miljön. Det finns stöd för loggning av antal timmar belysningen varit på och när den varit av. Detta gör att det är enkelt att se driftstatus i efterhand, för kvalitetsuppföljning eller för dokumentation vid trafikolyckor eller andra incidenter. Lightmaster har stöd för timerfunktioner, dessutom har den automatisk inställning av automatisk sommartid.

Övervakningen kan enkelt skötas på Internet. Var man än är – så länge man har tillgång till en webbläsare – kan man övervaka alla enheter som är kopplade till systemet samt få status för vilken enhet som helst var som helst och när som helst.

  • Multiguard DIN6 Från Profort

    Multiguard DIN6 från Profort

    Kompakt larmsändare/fjärrstyrningsenhet för analoga och digitala I/O. Övervaka dina I/O via mobilnäten i realtid. DIN6 är en kompakt larmsändare som ryms på DIN-skena och i normkapsling. För många typer...
    4 988,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök