skip to Main Content
Med RADWINs trådlösa nätverk kan företag, kommuner och andra organisationer bygga nätverk som länkar samman punkter över kortare och längre avstånd. RADWINs länkar finns tillgängliga för frekvensband upp till 6 GHz, normalt används de fria banden som 2,4 GHz och 5,8 GHz.

Trådlöst bredband i eget radionät

RADWINS länkar har använts till trådlösa privata nätverk över hela världen. Slutanvändarna är företag (såväl små som multinationella aktörer), myndigheter, kommuner, energibolag, utbildnings- och finansiella institutioner.

RADWINs länkar erbjuder operatörsklassad överföring, idealiska för verksamhetskritiska och krävande applikationer som kräver en garanterad bandbredd i stadsmiljö eller landsbygd. Med hög kapacitet, enkel installation och låga underhållskostnader kan RADWINs lösningar bidra till att sänka organisationens drifts- och ägandekostnader samtidigt som den ger en snabb avkastning på investeringen (ROI).

RADWINs länkar används i daglig drift i minus 55 graders rysk kyla och stekande hetta på en del av världens varmaste platser. Produkterna erbjuder garanterad bandbredd på avstånd upp till 120 km och kan även sättas upp i självlänkande, redundanta ringnät. Radiolänkarna erbjuder bandbredder på upp till 200 Mbit/s och är idealiska för bredband till dedikerade användare, avlägsna områden och affärskritiska applikationer.

Självlänkande trådlöst ringnätverk
RADWIN 5000 HPMP, fungerar såväl punkt till punkt som punkt till multipunkt, och ger upp till 200 Mbit/s per sektor med en räckvidd på upp till 40 km och 50 Mbit/s per slutanvändare. Tack vare de höga prestanda är RADWIN 5000 HPMP den idealiska lösningen för högupplöst videoövervakning, kommunikation mellan fabriker, byggnader eller sajter, fjärranslutning för krävande applikationer med mera.

RADWIN 2000 ger en kapacitet från 6 Mbit/s upp till 200 Mbit/s och 16E1s per länk. Det är en bra länk för punk till punkt kommunikation som kan erbjuda bra hastighet även i avlägsna områden.

Radiolänk klarar minusgrader

Faktablad företagsnätverk
Videolänk över vatten
Radiolänk för skolbyggnader
Länka samman kommunala byggnader
Trådlös bredbandslänk faktablad
Banksystem
Betalningssystem

Radwin fiber in motion

Fiber in motion

En radiolänk för mobila applikationer. Med fiber in motion går det undan, upp till 100 Mbit/s från rörliga objekt som kan färdas i upp till 250 km/h.

Fiber in motion

Basstation Radwin 2000

RADWIN 2000

Länk för överföring punkt till punkt med möjlighet till dedicerad bandbredd. RADWIN 2000 är en robust och prisvärd radiolänk för snabb överföring.

RADWIN 5000

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök