skip to Main Content
Redan för över 20 år sedan var våra medarbetare med och kopplade upp trådlös EKG-utrustning som skickade data till ambulanser. Detta var långt innan mobilnäten fanns. Idag ser behovet och tillämpningarna annorlunda ut. Sjukvården har digitaliserats och hemsjukvård är nu en möjlighet. Vi har idag tillämpningar inom såväl hemsjukvård som positionering av tillgångar inom vårdinstanser.

Lokalisera rätt sjukhussäng

IoT ger vården möjligheter

Mycket värdefull tid används idag till att leta efter tillgångar. IoT kan överbrygga dessa onödiga hinder ganska enkelt. En rullstol kan positioneras, en ledig säng kan snabbt identifieras och den viktiga maskinen kan snabbt hittas. Vi ger patienter vård av högre kvalitet genom att personalens arbete effektiviseras.

En annan växande marknad är uppkoppling av sensorer för distanssjukvård. Att erbjuda äldre och sjuka en lättinstallerad plattform med 4G-anslutning som ger både god tillgänglighet och säker överföring är värdefullt.

Positionering löser logistikproblem

uppkopplad sängPå sjukhus är tid just nu en bristvara. Tid skall inte behöva läggas på att lokalisera sängar och maskiner i det dagliga arbetet. Med teknik för inomhuspositionering kan vi effektivisera detta arbete snabbt.

Positionering inom vården

Unik lösning för vård i hemmet

hemsjukvårdCuviva ger möjligheter till bättre livskvalitet med digitaliserad hemsjukvård. En digital plattform för hemsjukvård där individen förses med utrustning för att dels själv ta prover på sig själv och dels kommunicera digitalt med vårdcentralens personal ger ökad livskvalitet.

Unik lösning för vården

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök