skip to Main Content
Inom detaljhandeln kan trådlöst användas till en rad olika tillämpningar. Maskiner med reklambudskap, varuautomater som registrerar betalningar och digitala skyltar (digital signage) är exempel på användningsområden där trådlöst gör skillnad.

Trådlöst ger flexibla lösningar

Genom en trådlös uppkoppling kan butiksutrymmet snabbt möbleras om, varuautomaten kan placeras fritt och bankomaten kan byta plats utan långdragna installationer. I många 10 000-tals butiker runt om i världen används våra 4G routrar som backup till internetförbindelsen om den fasta internetuppkopplingen avbryts.

Trådlöst i detaljhandeln

4g-router för proffs

Säkra betalningar via 4G

Mobilnäten erbjuder stabil uppkoppling av bankomater och varuautomater. Tack vare 4G/5G routrars inbyggda säkerhetsfunktioner är det möjligt att snabbt och säkert koppla upp bankomater även i temporära installationer. Systemet kan även användas i både varuautomater, parkeringsautomater och biljettsystem med hög säkerhet och god tillgänglighet.

Betaltransaktioner

Köttdisken

Temperaturövervakning

Rätt temperatur i kyldisken är viktigt för egenkontrollen. Men det stannar inte där, stora varuvärden kan förstöras om kylen går sönder. Med hjälp av IoT och en lösning från Induo kan köttbutiken ha full kontroll dygnet runt med rapportering av temperaturdata i realtid.

Temperaturövervakning

apoteksvaror butik

Trådlöst för automater

Säkra lösningar för dagligvaruhandeln behöver pålitliga förbindelser. Genom lokala trådlösa nät kan beställningar för till exempel apoteksprodukter överföras mellan kassa och varuautomater. Detta ökar säkerheten och minskar svinnet, bra för både anställda och butiksinnehavare.

Varuautomater

säkra betalningar

Säkra betalningar i mobilnäten

Genom att komplettera närbutiker med en 4G-router kan kortbetalningar alltid fungera även om fast internet får störningar. I många affärsverksamheter kan avbrott få förödande ekonomiska effekter.

Trådlöst till närbutiker

Proffsrouter i butik

Multimedia i butik

USB-modem som inte fungerade stabilt medförde långa serviceresor men genom att gå över till en industriell router nåddes den stabilitet som eftersöktes och butikernas reklamskyltar fungerar oavbrutet. På grund av värmeutvecklingen i automater i detaljhandeln uppstod glappkontakt i anslutningen vilket gjorde att systemet startade om, något som gav höga underhållskostnader.

Reklamskyltar

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök