skip to Main Content

Radiomodem i varuautomater

SmartShop är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför ett slutet säkerhetssystem för hantering av bland annat tobaks- och  apoteksvaror samt hygienprodukter. Företaget vänder sig till butiker inom dagligvaruhandeln, servicehandel och fackhandel. SmartShops lösning minskar risker för såväl rån som svinn i de butiker där automaterna installeras.

Lösningen används primärt för produkter som har ett högt varuvärde eller som är stöldbegärliga. I sin lösning erbjuder man kunderna en trådlös sammankoppling av systemets delar.

Stöldbegärliga produkter säkras med trådlös teknik

-Genom att använda trådlös teknik för kommunikation mellan enheterna kan installationstiden kortas och eventuella framtida omflyttningar av automaterna kan förenklas då man inte behöver ta hänsyn till nyförläggning av kablage. Med trådlös kommunikation kan installationsarbetet i butiken minimeras, säger Ove Känngård, Styrelseordförande på SmartShop.

Till SmartShops system levererar Induo olika varianter av radiomodem baserade på de olika installationsplatsernas beskaffenhet. SmartShops lösning bygger på att kunden via en pekskärm väljer vilken typ av varor som är aktuella, denne betalar i kassan och kan sedan hämta ut produkterna i automaten. Kommunikationen mellan butikens server, köpterminalerna och automaterna sköts i många installationer via radiomodem.

Genom implementering av SmartShops lösning tillförs en rad positiva aspekter för såväl handlare som kunder. För handlaren finns vinster som minskad risk för rån och svinn samt effekter som öppnare butiksutrymmen, enklare påfyllningsrutiner och minskad energiförbrukning till följd av att all exponering av tobaksvaror förflyttas från platsen ovanför kassorna till en plats i butiken. För kunden är vinsterna bland annat en smidigare köpupplevelse genom att fler artiklar samlas i en överskådlig plattform som är lätt att ta till sig.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök