skip to Main Content
I tävlingssammanhang är trådlöst användbart då tävlingar ofta kräver tillfälliga och lättinstallerade lösningar. Trådlöst skapar pålitliga länkar över kortare och längre avstånd och används till allt från tidsrapportering till positionering och resultattavlor.

Trådlöst gör tävlingen ändå bättre

Radiolänk eller mobilnät, två alternativa överföringsvägar när det gäller att sammanlänka alla funktioner som kan ingå i tävlingsorganisationen. Vi har hjälpt till med trådlös kommunikation i några av världens största biltävlingar på bana, Sveriges största orienteringsevenemang, biltävlingar i skog och många av de största tävlingarna inom travsporten. Du skulle säkert bli förvånad om du visste hur många tävlingar världen över våra produkter använts i!
Tidtagning i biltävlingar

Vasaloppet direktsänder via 4G

Radio via LTEVasaloppsradion direktsänder varje år både inifrån Vasaloppsarenan och även längs hela skidspåret. Ett problem har tidigare varit att täcka hela spåret med bra uppkoppling men genom att livestreama radio via 4G-nätet kan Vasaloppsradio sändas från hela spåret utan ett enda avbrott. 4G-routrar i en specialbyggd bärbar ställning står för uppkopplingen.

Direktsänd radio via 4G

Fjärrstart av bilar underlättar

Radiomodem i biltävlingNitroz är ett företag specialiserade på elektronik till biltävlingar som har tagit fram en startdisplay till Tierp Arena. Displayen har använts många i biltävlingar, bland annat STCC. Ett av de mest kritiska ögonblicken under STCC är starten, inget får gå fel och förarna är på helspänn, det är då radiomodemen får bekänna färg.

Start av biltävling

Orientering med olika former av trådlöst

Trådlöst tidtagningssystem10Mila är en svensk orienteringstävlingsklassiker, en budkavle (stafett) som har arrangerats i Sverige sedan mer än 70 år. För att enkelt kunna anordna den här typen av tävlingar finns väskor förberedda för onlineuppkoppling med radiomodem och 4G-routrar. Väskorna drivs med batterier och klarar mer än ett dygns drift utan problem.

Orienteringstävling kör trådlöst

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök