skip to Main Content
Hur kan man minska trafikintensiteten och förebygga enorma trafikstockningar i världens städer? En inte alldeles lätt uppgift att lösa…

Trafikkameror som trådlöst ansluts via 3G och 4G är en del av hela trafikövervakningssystemet. Via mobilnäten skickas bilder eller video från vägar och gator till kontrollrum eller till webben. Genom regelbundet uppdaterad information från hastighetskameror och videoövervakningskameror kan ansvarig personal besluta om åtgärder för att i tid förhindra att situationer uppkommer eller förvärras.

Att styra trafiken rätt genom trafikskyltar och att sätta in rätt insatser snabbt och effektivt är två fördelar med att se vad som händer på platsen. Och förutom videoövervakning kan uppkopplade trafikskyltar och informationsdisplayer snabbt och enkelt realtidsuppdateras via till exempel 4G.

Hur fungerar trådlös kameraövervakning

Video eller stillbilder överförs från övervakningskameror till trafikövervakningscentralen. Snabba beslut om insatser skickas trådlöst till bärgningsbil, räddningstjänst och trafikskyltar. Från övervakningsprogram kan hastigheten på vägskyltar sänkas, körfält stängas och trafikantinformation presenteras över en mindre eller större geografisk yta.

En router med inbyggt modem som 3G routern UR5i v2 eller 4G routern LR77 v2 ansluts direkt till övervakningskameran ovanför vägen eller trafikplatsen för att överföra bilder, film eller information från givare som kan komplettera bilderna med teknisk information som till exempel aktuell temperatur, luftfuktighet eller liknande.

Genom bra information är det möjligt att snabbt reagera och inom tiotals sekunder ta beslut om åtgärd. Åtgärder som underlättar vardagen för ett stort antal medborgare.

Trafikantinformation beskrivning

Övervakningskamera ansluten till 4G router
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök