skip to Main Content

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.
28feb 24
Temperaturlarm

Temperaturlarm via SMS

Att få temperaturlarm via SMS, app eller mail är ett smidigt sätt att alltid ha koll på små och stora anläggningar. Lär dig mer om olika lösningar i vår guide!
Läs mer
28feb 24
Luftkvalitet

Mäta luftkvalitet inomhus

Luften vi andras är liksom vattnet vi dricker viktig. TVOC är en parameter för att mäta luftkvalitet. I vår guide berättar vi om skillnaderna mellan VOC och TVOC och vilka värden som är okej.
Läs mer
22feb 24
Robust Router

Industrirouter för kontinuerlig uppkoppling

Industriroutrar fyller samma funktion som konsumentroutrar men de industriella routrarna har en rad funktioner för att göra uppkopplingen robust, driftsäker och erbjuda driftskontinuitet utan regelbunden tillsyn. Har du koll på alla fördelar?
Läs mer
20feb 24

Välj rätt 5G-router i fordon!

5G routrar i fordon kan erbjuda wifi till passagerare, uppkoppling av fordonsdatorer och realtidspositionering. Läs våra 11 topp-tips så du har koll på vad du behöver tänka på.
Läs mer
13feb 24
5g Router Med Sim-kort

Checklista för köp av 5g router med sim kort

Dags att investera i en 5G router med inbyggt sim kort? Vi har listat vad du bör tänka på innan du bestämmer dig för köp, framförallt varför du skall satsa på en rejäl router och inte en väldesignad konsumentprodukt.
Läs mer
07feb 24

Optimal tillverkning med WISE-4050

Advantechs WISE-4050 revolutionerar industriella produktionsprocesser. Den är en effektiv byggsten för integrerade system och produktionsoptimering. Läs mer om hur WISE-4050 hjälpte en ledande paneltillverkare att förvandla sin fabrik till en optimalare plats.
Läs mer
31jan 24
Privat-5g

Privat 5G förändrar spelplanen?

Under det senaste året har privat 5G tagit allt mer plats i diskussionerna när trådlösa, lokala nät diskuteras. Så vad är ett privat 5G-nät och varför behöver man ett privat 5G-nät? I denna artikel reder vi ut begreppen och analyserar privata 5G-nät, vi intervjuar både privata aktörer och operatörer.
Läs mer
25jan 24
Utomhusrouter Från Teltonika

Teltonika OTD140 övervinner vädrets makter

Är du redo för en 4G router som kan hantera allt? Möt OTD140, framtagen för att klara de tuffaste utomhusmiljöerna. Kraftfull, pålitlig och med avancerad PoE+-teknik. Ta ditt nätverk till nästa nivå med OTD140 – den optimala lösningen för varje utmaning utomhus.
Läs mer
27nov 23
5G I Skogen

5G-transformerar skogsbruket

Skogforsk revolutionerar skogsbruket med 5G-teknik. Man testar nu fjärrstyrda skogsmaskiner som använder 5G. Allt för att förbättra arbetsmiljön och effektiviteten, samtidigt som det bidrar till en hållbarare framtid.
Läs mer
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök