skip to Main Content

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.
03jun 24
5g-antenner

Välj rätt antenn för 5G

Få ut max av 5G: välj rätt antenn! Läs vår guide och upptäck hur du förbättrar din 5G-anslutning med rätt antennval. Om du behöver stabil uppkoppling i avlägsna områden, hjälper vi dig att få den bästa möjliga signalstyrkan.
Läs mer
03jun 24
Temperaturövervakning

Hur varmt är för varmt?

Hur varmt får det vara inomhus och hur mäter man inomhustemperaturen för att skapa en optimal arbetsmiljö? Rätt temperatur är avgörande för produktiviteten och hälsan. Vi tipsar om effektiva mätmetoder med uppkopplade lösningar, all information du behöver för att hålla huvudet kallt och arbetsplatsen produktiv.
Läs mer
01jun 24

2G och 3G fasas ut?

[Uppdaterat 1 juni 2024 efter nya bud från Telia] Innan slutet av 2025 fasas 2G och 3G ut för att ersättas med ny teknik, utom hos Telia där GSM hänger kvar till 2027. Vi har sammanfattat allt du behöver veta om teknikskiftet.
Läs mer
31maj 24

De fem viktigaste delarna i en antennkabel

Varje del av en antennkabel är utformad för att utföra en specifik funktion som bidrar till antennkabelns övergripande prestanda och hållbarhet. Vi listar de fem delarna i en antennkabel och varför de är viktiga delar av konstruktionen.
Läs mer
27maj 24

Gateway med utökat BLE-stöd

Nytt stöd i AKKR8 IoT-gateway ger stöd för trådlösa sensorer av BLE-typ. Denna IoT-gateway erbjuder nu utökade övervakningsmöjligheter för läckagedetektering, luftkvalitet, CO2-övervakning med mera. Gatewayen integrerar smidigt med kända IoT-plattformar för att leverera realtidsdata i olika miljöer.
Läs mer
29apr 24

Osynliga hoten i inomhusluften

Man kan minska virusspridning genom att analysera faktorer i inomhusluften. Sensorer ger insikter om vilka åtgärder man behöver vidta. Funktioner som HibouAirs virusindex skapar säkrare inomhusmiljöer och förbättrar beredskapen för framtida hälsokriser.
Läs mer
26apr 24

Rätt CO2-nivå inomhus

Rätt CO2-halt inomhus är viktig för vår prestationsförmåga, och höga CO2 halter kan ge ökad risk för virusspridning. Fel CO2-halter kan bidra till trötthet, illamående och sämre prestation. Lär dig mer om vad som är rätt nivåer och hitta strategier för att mäta dem.
Läs mer
26apr 24

Så här fördelas frekvenser

Frekvenser är en naturresurs som blir allt mer eftertraktad. I takt med den snabba expansionen av trådlös teknik ökar behovet av frekvenser lavinartat. Vilka frekvenser som kan delas ut och vad de skall användas till styrs inte bara av varje land. Vi gått till botten med hur naturresursen frekvenser planeras och fördelas.
Läs mer
24apr 24

Bästa PoE-switch för IP-kameror

Vi delar med oss av erfarenheter från installation av tusentals PoE-switchar och fiberswitchar i nätverk för videoövervakning. Här är allt du behöver veta om PoE-switchar för övervakningskameror.
Läs mer
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök