skip to Main Content

4G minskar utflyttningen

Enligt en undersökning utförd under mars månad av United Minds menar 67 procent av de tillfrågade att 4G har en positiv effekt på mindre orter, 52 procent menar att snabbt mobilt bredband på mindre orter möjliggör att fler väljer att bo kvar. 53 procent tycker att 4G ökar chanserna för att jobba någon annanstans än den ort man bor på.
Källa: Telia

Net1 på täckningsturné

Idag mellan kl 11- 18 hittar du Net1 på i Kiruna där du kan sätta Net 1s täckning på prov genom att åka med i en rallybil utrustad med ett Net1-modem. Du väljer vart bilen ska åka och sedan utförs ett test för att se om uppkopplingen fungerar som utlovat.
Källa: Net1

Smart router med telefonimöjlighet

Från vårt dotterbolag Induo Home kommer en 3G router som automatiskt kopplar över till 3G om ADSL-förbindelsen bryts. Routern Robustel GoFixed W800 plus innehåller en 3G router, ett ADSL modem, ett wifinätverk och en fyraportars switch. Uttag för telefon kan användas för VoIP samtal eller samtal via GSM/3G.
Källa: Telekomidag

En av världens största 4G-marknader haltar

Kina förväntas bli en av de största marknaderna för TD-LTE men ligger fortfarande i startgroparna. Det är inte bara på terminal och nätsidan det går trögt, även på licenssidan är det trögt.
Källa: Telecomstechnews

Uppslutning kring LTE-Advanced

Medan en del operatörer fortfarande väntar på att börja bygga 4G nät, pratar andra om LTE-Advanced. Huawei vill gärna framställa sig som marknadsledande på området, bland annat med de tester i Tele 2/Telenors nät vi skrev om tidigare. Huawei rapporterar nu att man testar enheter som stöder LTE Category 4 med nedlänkshastighet på 150 Mbit/s.
Källa: Telecoms Emea

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök