skip to Main Content

Allt fler skippar det fasta bredbandet till förmån för mobilt, det har du säkert läst här och på andra sajter tidigare. Igår rapporterade E24 om detta och ser man till rådande trender är det router för mobilt bredband hemma och utdelning av bredbandet lokalt via wifi som gäller. Detta är något som talar för att operatörerna får ytterligare ett år med ständiga kapacitetsökningar i det mobila bredbandsnätet.

Historisk handover
Ericsson har tillsammans med Qualcomm lyckats med handover av röstsamtal från LTE (där röstsamtal kallas VoLTE) till WCDMA och GSM utan att samtalet bryts. Detta är något som många operatörer efterfrågat och något Ericsson för första gången löst.
Källa: Ericsson

Tokfort och orealistiskt
Japanskt 4G nät skall kunna ge 300 Mbit/s sägs det men i verkligheten är det en siffra hämtad från labbtester och med hårdvara som inte finns satt på marknaden. Men snabbt är det.
Källa: Mobil

Accesspunkt för knytkalas
Cisco lanserar en accesspunkt för de som vill erbjuda eget wlan för anställdas privata wifi enheter. En prislapp på 10 000 kronor för en accesspunkt är enligt Computer Sweden vad man tänkt sig. För den som vill erbjuda wifi för gäster eller anställda utanför ordinarie nätverk kan ett alternativ vara att skaffa en helt vanlig accesspunkt kopplad till brandväggens DMZ-nätverk, om nu prislappen känns saftig.
Källa: Computer Sweden

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök