skip to Main Content

Det känns som att 2012 är året då M2M verkligen blir spritt till en bredare massa och med tanke på potentialen är det många operatörer som vässar sina planer för fullt.

4G först till 2017
Den som tycker att den svenska mobilnätskapaciteten är otillräcklig får gärna snegla på den brittiska marknaden som avviker en del från den svenska. Med uttalanden som att 2017 kommer en majoritet av befolkningen ha tillgång till 4G och en ganska rörig historia vid uppbyggnaden av 3G kan man lugnt konstatera vilken skillnad det är mot den svenska marknaden.
Källa: Unwiredinsight

Lovande M2M operatörer
M2M spås ju som bekant bli en jättemarknad. Machina research bedömer att Vodafone och Deutsche Telekom är två exempel på M2M operatörer med lovande potential i kategorin. Machina pekar ut telematik och lösningar för smarts grids som de främsta inkomstkällorna inom M2M, vilket till viss del skiljer sig från tidigare rapporter från andra auktoriteter där vi hört många bedömare prata om hälsovård via mobilnäten som en av de främsta faktorerna till framgång inom M2M.
Källa: Telekomidag

Wifi en masse
Ny teknik rapporterar om två produkter för wifi. En wifibestyckad manschettknapp är långt ifrån vad var och behöver, å andra sidan är den andra wifiprodukten, lysrör med inbyggt wlan, en produkt som har en lovande framtid (måhända är priset litet väl högt).

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
×Close search
Sök