skip to Main Content
EN-4000 LTE-router har inbyggda nätverksportar som kan beställas med PoE (Power over Ethernet). De är konstruerade både för att klara kommersiella och industriella miljöer, och fungerar inom ett brett temperaturspann och i hårda miljöer. EN-4000 routern är en robust metallkapslad router som kan monteras på DIN-skena, den har fyra stycken 10/100 Ethernet PoE-portar och en 10/100 WAN-port, med antingen 24 eller 48 VDC spänningsmatning.

EN-4000 är konstruerad för ett brett utbud av tjänster och applikationer och används inom M2M, säkerhet och videoövervakning, smarta städer, smarta elnät och av större företag.
Lätt övervakning med router med PoE

Säker uppkoppling med flexibla anslutningar

EN-4000 har stöd för säker uppkoppling med stöd för både IPSec VPN-tunnel (AES 256/3DES), kraftfull brandvägg, ethernetswitch och protokollkonvertering för äldre protokoll inom till exempel industri, SCADA och fjärrstyrning. Routern kan antingen levereras som ren nätverksrouter eller med en LTE-modul. Den klarar utöver anslutning till mobilnäten att ansluta till en rad olika tekniker och gränssnitt som wifi via 802.11 (b/g/n/ac), gigabitethernet, fiber, RS-232 och RS-485.

4G router med PoE -så här fungerar det!

EN-4000 med PoE gör det möjligt att ta ut upp till 15W ström via ethernetportarna och strömförsörja upp till fyra anslutna enheter med CAT 5/3-kabel, tillexempel IP-videokameror, switchar, VoIP-telefoner. Genom att routern kan leverera ström ut behövs inga separata PoE injektorer, något som minskar installationskostnaden och driftskostnaden. EN-4000 har också stöd för två portar med 30W vardera för större effektbehov, detta gör att routern har en hög konfigurationsflexibilitet och kan anpassas efter olika behov.

Videoövervakning med PoE-router

Strömförsörj med solen

EN-4000 har både kompakt storlek och kraftfull strömförsörjning av upp till fyra videokameror till exempel. Routern kan kombineras med en solpanel och batterier för en fristående videoövervakningslösning. Denna lösning kan användas för övervakning på platser där ström inte är tillgänglig eller det inte är ekonomiskt försvarbart att installera nätström. Sådana applikationer återfinns bland annat inom transport och infrastruktur vid övervakning av tunnlar, broar, avlägsna parkeringsplatser, dammar och naturresurser, men även övervakning av kritiska el-, olje- och gasanläggningar. Enkel tillgång till övervakning tillhandahålls genom en snabb och enkel uppkoppling av anläggningarna via en LTE-anslutning.
Använd router där ström saknas

Robust hårdvara för krävande miljöer

EN-4000 är konstruerad för komersiella och industriella miljöer och ett brett utbud av driftstemperaturer. Metallhöljet motstår damm, fukt och elektromagnetisk störning (EMI). Routern har två expansionsportar vilket både förbättrar flexibiliteten och gör att EN-4000-routern enkelt kan anpassas till specifika användarbehov genom att addera ytterligare Ethernet-portar (upp till nio totalt), krypteringshårdvara, DSP, T-1 / E-1 gränssnitt, fiberportar, FXS-analogt telefongränssnitt och seriella dataportar.

Routern kan hantera trafikhantering med hjälp av QoS då varje enhet kan få en dedicerad bandbredd och prioritet. Detta är särskilt användbart vid uppkoppling av videokameror. Vid ett fel på en uppkopplingsväg kan trafiken automatiskt flyttas över till en ny anslutning som programmerats in i förväg. Det gör att routern kan växla över från en fast uppkoppling till LTE vid störningar i det fasta nätverket till exempel.

EN-4000 4G router

EN-4000 från Encore EN-4000 är en metallkapslad 4G-router med många tillvalsfunktioner. Routern kan utrustas med dubbla 4G-moduler och anslutas till fiber och seriella portar.

ENCORE EN-4000

Encore EN-4000

EN-4000 industriell routerEN-4000 nätverksrouter är en robust och stabil industrirouter för industriella nätverk. Routern har samma utbyggnadsmöjligheter som 4G-versionen.

EN-4000

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök