skip to Main Content

4g-hastighetVinsten för företag som distribuerar produkter där anslutning till internet ingår som en del i konceptet är att man med en 4G anslutning snabbare kan få ut sin lösning till kunderna jämfört med att vänta i dagar, ibland i veckor eller månader, på installation av fiberanslutning. En 4G router gör att produkten kan skeppas ut till slutkund och vara idriftsatt några minuter efter att sim-kortet placerats i sim-kortshållaren. Prismässigt står sig 4G bra i konkurrensen med fiber, kostnaden för en 4G router är ofta betydligt lägre än installation av ett fiberuttag. Även i jämförelse med att dra kabel står sig 4G bra i konkurrensen.

4G router slår fiber-priset

I applikationer så som parkeringsgarage, fastighetsautomation eller butikslösningar kan en optimal 4G täckning uppnås en bit från den tänkta applikationen. Då är en 34G router med wifi en lämplig lösning och i Induos utbud finns ett antal 4G routers med wifi. Med det inbyggda trådlösa nätverket kan 4G routern placeras där täckningen är bäst och sedan kan utrustningen som skall kopplas mot internet kommunicera med routern via WLAN.

En kund som arbetar med butiksbaserade lösningar gjorde praktiska test i ett köpcentrum. De placerade en 4G router med wifi i en affär under kassan i golvnivå varpå man rörde sig i köpcentrat som var fullt med folk. Trots en komplex radiomiljö med butiker åtskilda med tjocka betongväggar och en anläggning i två plan nådde kunden räckvidder på upp till 60 meters radie via det inbyggda trådlösa nätverket på bägge våningsplanen. Routerns inbyggda trådlösa nätverk stod i förbindelse med omvärlden via 4G.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök