skip to Main Content

Äntligen måndag, i USA har nationella distansarbetsveckan inletts, det hindrar ju inte oss svenskar att faktiskt ta en arbetsdag extra från vårt hemmakontor för de av oss som kan.

Mobiltäckning utan fri sikt
Operatörer kan förtäta 3G och 4G näten med små, lågeffektsceller i gatunivå. Adi Nativ, Radwins VP of marketing and business development, menar i en intervju med TelecomsEurope att operatörerna under förra året såg potentialen men tidigare har just fri sikt varit svår att uppnå i tätbebyggda områden och städer. För närvarande har man dock en rad operatörer som testar både i USA och Europa och Adi Nativ är upprymd över utfallet. “You can hand it to operators and let them test it themselves,” rather than providing generic test data.
Källa: TelecomsEurope

I USA är det nationella distansarbetsveckan den 5-9 mars. Wi-Ex menar att 55% av alla som distansarbetar lider av dålig inomhustäckning men menar å andra sidan att det kan avhjälpas med en 3G repeater. Det man i gengäld sparar genom att arbeta hemifrån avseglas i 2011 års siffror då 40 000 amerikaner sparade 2,7 miljoner dollar i reskostnader, tjänade närmare 149 000 timmar per dag och räddade miljön från 1,8 ton giftiga ämnen i form av avgaser. Så om det bara handlar om dålig inomhustäckning, det går att lösa. Det är trots allt värt att spara på miljön, alla dagar i veckan.
Källa: Wi-Ex

Så om du nu hoppar på den amerikanska distansarbetsveckantrenden, glöm inte att ta tillvara på tiden som du tjänar varje dag, ett exempel är att skapa ditt bidrag till tävlingen Mobila Bandet. Mobila Bandet är tävlingen där du, med eller utan bandmedlemmar framför en låt på smart phone eller surfplatta.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök