skip to Main Content

I dagens snabbt föränderliga värld är hållbarhet epicenter i många verksamheter. IoT är en möjliggörare som skapar insikter om processer, insikter som kan driva förändring så att verksamheter kan drivas med ökat hållbarhetsfokus.

IoT och Agenda 2030 går hand i hand

Förenta Nationernas hållbarhetsmål (eller SDGs) utgör en omfattande plan för att skapa en mer jämlik och hållbar planet till 2030. Förkortningen SDGs står för ”Sustainable Development Goals” eller ”Hållbara utvecklingsmål” på svenska. Dessa är en samling globala mål som antogs av FN 2015 med syftet att bland annat utrota fattigdom, bekämpa ojämlikhet och stoppa klimatförändringen. Målen är satta att uppnås till år 2030 och omfattar 17 olika huvudmål med flera underliggande delmål.

globala målen

IoT: en tyst kraft för att rädda planeten

IoT och digitalisering kan hjälpa oss att nå Agenda 2030-målen. Från att minska utsläpp av växthusgaser till att revolutionera hälsovården är IoT som en osynlig kraft som kan driva oss mot en mer hållbar framtid.

 

IoT för att eliminera hunger

SDG 2: Noll hunger är ett av de viktigaste hållbarhetsmålen, med miljoner människor över hela världen som lider av livsmedelsosäkerhet. IoT ger hopp i detta sammanhang genom att transformera jordbruket med smarta lösningar.

sdg-mal-02
sdg-mal-03

Förändrar hälsovården genom uppkoppling

SDG 3: God hälsa och välbefinnande är ytterligare en nyckel till framgång. IoT framstår som en katalysator för att förbättra hälsovården genom att möjliggöra fjärrövervakning och förbättra äldres välbefinnande.

IoT säkerställer rent dricksvatten

SDG 6: Rent vatten och sanitet är en kritisk utmaning. IoT-lösningar erbjuder en livlina genom att minska vattenspill, övervaka vattenkvaliteten och säkerställa kontinuerlig vattentillförsel.

sdg-mal-06
sdg-mal-07

Driva en hållbar värld med IoT

SDG 7: Prisvärd och ren energi. IoT har potential att revolutionera energisektorn genom att öka tillförlitligheten hos förnybara energikällor och minska produktionskostnaderna.

Från fabriker till effektivitet: IoT-revolutionen

SDG 9: Industri, innovation och infrastruktur. IoT:s roll i detta sammanhang är djupgående. Det förbättrar fabrikers produktivitet, minskar energiförbrukningen och sänker driftskostnaderna.

sdg-mal-09
sdg-mal-11

Smarta städer: IoT:s roll i urban utveckling

SDG 11: Hållbara städer och samhällen. IoT är instrumentellt i att forma framtidens städer, optimerar trafikhantering, avfallshantering och offentlig säkerhet.

IoT tar centrumplats som den osjungne hjälten i en värld som tävlar mot klockan för att förverkliga Förenta Nationernas hållbarhetsmål till 2030. Det är dags att omfamna denna kraftfulla teknologi och kämpa för en mer hållbar, ansvarsfull och rättvis framtid.

Vi bjuder på de senaste nyheterna om trådlöst, tips om guider och litet nyheter om våra produkter. Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

  • Marknadsföringsmedgivande

    Induo AB kommer att använda den information du tillhandahåller via detta formulär för att komma i kontakt med dig och tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring. Du kan ändra dig när som helst genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten till ett e-mail du mottar från oss, eller genom att skicka ett mail till [email protected]. Vi behandlar din information med respekt och i enlighet med vår sekretesspraxis. Genom att klicka nedan godkänner du att vi behandlar din information i enlighet med dessa villkor.
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök