skip to Main Content

Oavsett var i Sverige du bor ska du ha tillgång till telefoni. Detta meddelar regeringen i ett pressmeddelande igår och ger Post och telestyrelsen, PTS, i uppdrag att upphandla telefoni till de som blivit utan. Regeringen har beslutat att avsätta 2,5 miljoner kronor under 2010 för att kunna erbjuda andra lösningar för de människor som inte längre får tillgång till fast telefon hemma på grund av att uttjänta fasta stolplinjer i till exempel fjällvärlden läggs ned.

Lösningen på problemet kan vara mycket enkel. Med Voicefax från Induo kan operatörerna erbjuda en tjänst som liknar fast telefoni utan fasta telefonlinjer. Hemma hos abonnenten installeras en GSM baserad produkt som denne kopplar in den fasta telefonen till. Samtalen skickas via mobilnäten istället för de fasta kablarna samtidigt som abonnenten får en lösning som påminner om det traditionella telefonjacket på väggen. Lösningen är snabb att installera, ekonomiskt attraktiv och erbjuder alla platser med GSM täckning ett alternativ till fast telefoni via kablar.

Både telefoni och fax via mobilnäten

Produkten har många användningsområden tack vare att den kopplar samtal från fasta telefoner och faxar vi mobilnätet. Som signaturen The Laban skriver angående den publicerade artikeln ”Burken som ger fast telefoni och fax över mobilnätet” på TechWorld: ”Det där var faktist en riktigt bra ide. perfekt på exempelvis sommarstugan när man inte vill gå runt med en mobiltelefon eller äldre personer inte vill prata i en mobiltelefon.” Och som tidningen Telekom Idag skriver på sin webplats så finns fler möjliga användningsområden och intressegrupper exempelvis ”företag som behöver en extra linje för fax eller önskar fast telefon i ett filialkontor, utan att måsta bekosta framdragande av kabel och komplicerad installation

Vi kan även tipsa om att läsa mer på SecurityWorldHotel som publicerar nyheten om Voicefax under rubriken ”GSM-produkt ersätter fasta telefonledningar”.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök