skip to Main Content

Ansiktsigenkänning

Säkerhet inom industrin blir allt viktigare och för att säkerställa att ingen obehörig tar sig in i produktionen används ansiktsigenkänning. I bland annat livsmedelsindustrin ökar efterfrågan på ansiktsigenkänning för att förhindra obehöriga operatörer att påverka produktionen. Högsta livsmedelssäkerhet i fabriker bygger på avancerade system och för att garantera säker uppkoppling används så klart säkrast möjliga nätverkslösningar.

Övervakat nätverk med SNMP

Systemet bygger på ansiktsigenkänning som med ansiktsautentisering utlöser ett larm direkt på maskinens signaltorn om det upptäcker obehöriga operatörer som försöker ta sig in i ett säkerhetsområde. Ansiktsautentiseringssystemet kan integreras med signaltornen via nätverk och länkas samman med ett övervakningssystem. Dessutom ansluts en ansiktsautentiseringsserver för att visualisera ansiktsidentifieringen. Med hjälp av pålitliga switchar från vår leverantör MLiS, kopplas alla komponenter i ansiktsautentiseringssystemet via SNMP (Simple Network Management Protocol) vilket gör det möjligt att styra larm från ansiktsindentifieringen men även att larma vid fel i nätverket.

Ansiktsigenkänning

Nätverksbaserade signaltorn

MLiS Managed SwitchSystemet är ett samarbete mellan MLiS och Patlite som tillverkar nätverksbaserade signaltorn. Allt fler verksamheter ser ett behov av lösningen som inte bara används i produktionsanläggningar utan även är intressant i andra inom områden och applikationer relaterade till säkerhet och säkerhet, såsom logistik, offentliga platser och fabriker.

Switcharna som används, MLiS Ethernet Switch MLB-E42xx, är övervakade switchar som kan hanteras centralt i större system. Tack vare att switcharna har anslutning för både fiber och koppar kan produktionsenheter sammankopplas även om de är en bit bort. MLB-E42xx serien fungerar i de allra flesta sammanhang, den stöder temperaturområde från -40° C till +75° C och ger en hög nivå av stabilitet även i en krävande utomhusmiljö.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök