skip to Main Content
ESIM264a är en kostnadseffektiv övervakningsmodul för mindre automationssystem som nu kompletteras med en app (för såväl iOS som Android) samt en webövervakningstjänst. Appen och tjänsten är kostnadsfria att testa och de första sex månaderna är gratis.

ESIM264a är en GSM baserad enhet som överför driftlarmer eller fjärrstyr funktioner i enklare automationsanläggningar. Produkten kan övervaka upp till 28 olika signaler och fjärrstyra 14 stycken funktioner. Produkten är inrymd i en industriell kapsling och avsedd för industriell miljö. Enheten kan kompletteras med olika temperatursensorer för styrning av utgångar eller för att skicka driftslarm till behöriga användare.

App och webstyrning ingår

ESIM264a kompletteras nu med en app, som även är kompatibel med flera andra produkter i ESIM-serien. Via appen får man tillgång till alla sina enheter och kan styra samt övervaka dem var man än befinner sig. Kommunikationen mellan ESIM264a och appen går via en driftserver som uppdateras via GPRS från de enheter som övervakas. Genom att enheterna ute i fält med täta intervaller skickar en ”I am alive” funktion så säkerställs kommunikationsvägarna, samtidigt som uppkopplingen inte behöver abonnemang med fasta IP-adresser vilket håller ned driftskostnaderna, därmed säkerställs också att informationen i appen och på webservern är uppdaterade och relevant för att kunna ta riktiga beslut. Som komplement till appen skickas SMS vid de larmer som användaren önskar.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök