skip to Main Content
I Sverige äter vi 2 000 ton ägg under påskveckan och under själva påskafton äts upp till 6 miljoner ägg i timmen(!). Det här inlägget handlar dock inte om naturliga ägg utan om pappägg. En typisk påsktradition är ju att ge varandra påskägg fyllda med godis. Påsken är den högtid som kanske starkast förknippas med godis. I Sverige säljs stora mängder godis runt påsk, en stor del av detta hamnar i påskägg (vi lär äta mer än 6 000 000 kg godis under påsken).

Vad kan man göra med påskäggen när påsken är över?

Som ett resultat av vår påskäggstradition blir det en rad tomma pappägg över efter påskhelgen, här kommer nu ett förslag till vad du kan göra av dem.

Vi har tidigare testat vad ett ituklippt chipsrör kan göra för att förbättra täckningen till din 4G-router och med utgångspunkt från detta test, där vi märkte att det faktiskt gör nytta, har vi kommit fram med följande lösning, bättre täckning easter style.

Du behöver detta:

En 4G-router med yttre antenner
Aluminiumfolie
Kniv
Ett tomt påskägg

Bättre mobiltäckning med påskägg
Ägg förstärker antennsignalen
1. Dela ägget i två delar och klä insidan av äggen med folien, tejpa eller limma fast folien om du vill, det gör slutresultatet bättre. (Har du ett påskägg som är klätt med folie på utsidan får vi gratulera, då får du en riktigt fin reflektor).

2. Skär ett kryss i ena änden på pappägget så du kan sticka igenom antennerna.

3. Stick på ägghalvorna på antennerna.

4. Starta upp din router och testa signalstyrkan, sannolikt är den nu något bättre än innan!

Naturligtvis kan tipset även användas för att pynta din router inför påsken nästa år så du kan med gott samvete ta fram kitet till påsken nästa år. Ett annat användningsområde kan vara att maskera din router om du tillfälligt behöver ställa den i ett fönster för bättre signalstyrka. Ett tips som fungerar finfint under påskveckan men senare lär vara svårt att komma undan med.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök