skip to Main Content

arets-newsroom

Nominerade

För fjärde året i rad nomineras Induo till Årets Nyhetsrum. Tävlingen har i år en ny kategori, Best of the best, i vilken vi nominerats, en riktig ära! De nominerade i den kategorin håller, enligt Mynewsdesk som anordnar tävlingen, en sådan hög nivå att man valt att införa en egen kategori.

Vi blev naturligtvis jätteglada när vi hörde talas om detta nomineringen, det är en stor ära för Induo att nomineras i kategorin ”Best of the best” och nu håller vi tummarna för att våra satsningar under året räcker ända fram, även om nomineringen i sig är ett kvitto på att vi jobbat på bra under året.

Induo har tre år i rad vunnit tävlingen i sin branschkategorin IT/teknik. Den 10 december presenteras vinnarna vid en prisutdelningsceremoni hos Mynewsdesk. Nu håller vi tummarna, gör du?
(uppdaterat)

Vi vann

vinnare-arets-pressrumVi vann! I åt var vi för fjärde året i rad nominerade i Mynewsdesks årliga tävling ”Årets Nyhetsrum”,  i år var vi nominerade i den nya kategorin ”Best of the best”. Det företag juryn utsåg till vinnare i denna toppkategori var glädjade nog Induo! Juryns motivering till priset lyder ”i år går priset till en aktör som med fingerspitzengefühl prickar in säsongsteman, debatterar prismodeller och publicerar mobiltäckningslista. Att berika sina utskick med relevant tillbehörs- och arkivmaterial har denna aktör bildat skola i.”

I år var totalt var 52 företag nominerade i tretton kategorier. Induo har tidigare vunnit utmärkelsen Årets Pressrum 2010, 2011 och 2012. Läs mer om priset i vårt newsroom.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök