skip to Main Content

Ett initiativ av Fredrik Wass skall blåsa liv i Sveriges bloggar genom att 100 dagar i rad posta 100 inlägg, vi har valt att delta, detta är bakgrunden.

Vi på Induo hade redan innan det förra året var slut tagit ett beslut att ändra fot för vårt bloggande litet grand. Efter nästan 1 000 inlägg på våra tre wordpressbloggar kände vi att det var dags att försöka minska spretigheten och samla ihop oss till en blogg på vår egen sajt. Om det är en bra idé eller ej, det vet vi inte än, men vi har beslutat att utvärdera det i alla fall. Och som alla vet innehåller en bra blogg bra innehåll. Bra innehåll, intressant läsning och täta uppdateringar kanske närmare bestämt. Naturligtvis har våra tre wordpressbloggar en stor fördel i att de har ett rikt innehåll och många besökare, dessutom har vi drivit dem i närmare fyra och ett halvt år, därför kommer vi inte att släppa taget innan vi känner att det nya bloggupplägget är förankrat hos våra regelbundna besökare. Under vår utvärdering kommer vi därför att uppdatera de äldre bloggarna sporadiskt och den nya bloggen tätare för att se om vi gillar formatet och om våra läsare gillar det.

När så utmaningen #blogg100 såg dagens ljus så var det en aha-upplevelse. Vi gillar att producera innehåll, vi gillar utmaningar och vi behöver få upp farten i vår nya blogg. Sent skall syndaren vakna säger man, vi anmälde oss därför litet sent till utmaningen vilket gör att om vi håller ångan uppe går i mål den 8 maj, just nu har vi 91% kvar av utmaningen.

Bloggplaner för våren

Vad kommer vi då att skriva om under våren? Vi har redan nu en del färdigt material kan väl avslöjas, några goda idéer och några höjdpunkter. Så här ser tidtabellen ut:

-företagsspionage och avlyssning. I en serie i tre delar kommer vi att titta närmare på marknaden för företagsspionage och hur du skyddar din trådlösa kommunikation mot angrepp.
-kryptering och skydd av information. Mycket av kommunikationen i mobilnäten går i klartext, vi berättar hur du kan göra din uppkoppling säkrare. Även detta kommer att spänna över flera inlägg.

Kommunikation vid större event och kalasår

Vi kommer att beröra kommunikation vid ett av Sveriges hittills största event, vilken kommunikationsberedskap vi har i händelse av kris, hur trådlös kommunikation fungerar i AIS system, hur industriella routrar får fart på m2m. Induo firar också fem år under våren, sannolikt gör vi en tillbakablick i fem delar där vi tittar på 2008, 2009, 2010, 2011 och 2012 i april.

Internationella Internet of Thingsdagen firades förra året den 9 april, kanske vi får se det i år igen, i så fall kommer vi att berätta det i vår blogg. Eftersom vi är ett företag som driver bloggen kommer vi att varva produktnyheter, guider, tips och tricks med de mer redaktionella inslagen. Det blir högt och lågt om kommunikation som länkar samman maskiner och människor, via trådar och utan trådar.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök