skip to Main Content
Nu har vi inlett säsong två av bloggande under blogg100-initaitivet av Fredrik Wass. Initiativet skall blåsa liv i Sveriges bloggar genom utmaningen att 100 dagar i rad posta 100 inlägg, ett per dag, vi har valt att delta för andra gången och detta är vårt femte inlägg.

Varför #blogg100?

Blogg 100 logotypeVi har sedan Induo grundades 2008 bloggat tusentals inlägg, någonstans runt 1500 inlägg för att vara exakt. 2013 tog vi oss från start till mål i #blogg100 och nu är det dags igen. Då var för det för att blåsa liv i en ny blogg, nu är det samma sak. Vi har successivt flyttat hit till denna sajt och detta utan att ta med oss ett enda inlägg. Därför kommer vi att behöva blåsa igång med en massa intressanta inlägg så vi lovar att

-hålla oss till minst 3000-tecken per inlägg
-posta relevanta och användbara inlägg
-sluta så fort vi känner att vi gör avkall på kvalitet, kvalitet går före att nå ett inlägg per dag

Uppdatering: vi har många uppslag, faktum är att vår lista innehåller material till över hundra inlägg. Men vi prioriterar kvaliteten före kvantiteten så för att posta kvalitetsinlägg återgår vi från och med idag (16-03-11) till vår tidigare takt med 2-3 per vecka.

Vi tycker att vi har en del erfarenhet av att skapa bra blogginnehåll och den här gången har vi över 200 intressanta spår som vi vill utforska vidare. Så häng med oss under våren och ta del av vad vi hoppas du tycker är bra innehåll, intressant läsning och täta uppdateringar.

Vi gillar relevant innehåll, utmaningar och att skriva fort. Vi räknar därför med att gå i mål under tidig sommar. Eftersom vi bloggar som företag kommer vi att varva guider, tips och tricks med produktnyheter, branschnyheter och redaktionella inslag. Det blir i alla fall kommunikation som är grunden för inläggen, kommunikation som länkar samman maskiner med andra maskiner eller människor, trådlöst är den genomgående tråden i alla våra inlägg.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök