skip to Main Content

bluetooth ble-sensorer

Vi breddar vårt sortiment av IoT-sensorer. Genom ett distributionsavtal med ELA Innovations har vi nu tillgång till ett brett utbud av sensorer för avstånd upp till 500 meter. ELA Innovation är ett av de ledande företagen inom utvecklingen av industriella trådlösa sensorer och beacons, baserat på ett brett spektrum av tekniker som klarar långa avstånd, exempelvis aktiv RFID och Bluetooth Low Energy.

ELA Innovation erbjuder ett brett utbud av extremt små taggar och sensorer med ultralåg energiförbrukning och en extremt bra batteritid som uppfyller kraven i de flesta IoT-applikationer.

bluetooth ble

Brett utbud av Bluetoothsensorer

ELA Innovations breda produktportfölj gör att vi får en helt ny produktbas för storskaliga IoT-applikationer. När det gäller IoT-applikationer skiljer sig användningsfallet väsentligt åt från applikation till applikation. Det är därför avgörande att vi kan erbjuda passande lösningar för olika behov och det är just därför vi samarbetar med ELA Innovation för att tillhandahålla en IoT-lösning som är lätt att distribuera för industriella implementeringar med höga krav på tillförlitlighet.

Anpassad för alla industriella krav

Utbudet av bluetoothsensorer utgörs av robusta, kompakta och Bluetooth-teknikkompatibla små enheter med stor miljötålighet. Enheterna finns i två storlekar och kan ansluta utrustning inom en radie av upp till 500 meter, med batterilivslängd på upp till 20 år.

Med Bluetooth Low Energy-teknik kan sensorerna kopplas till i stort sett vilken enhet som helst. Ett inbäddat NFC-chip ger en flexibilitet när det gäller programmering, som kan utföras från en handhållen smartphone, samtidigt som det kan användas för identitetsidentifiering.
ELA Innovation Bluetooth sensor ble puck id

Enheterna kan användas för att spåra och lokalisera lastbilstrailers och containrar, mäta temperatur och luftfuktighet i fastigheter eller utvärdera om en ventil är öppen eller stängd. Tack vare sin höga industriella prestanda ger serien en konkret och attraktivt lösning i ett stort antal applikationer. Baserat på den nyaste generationen av Bluetooth Low Energy-teknik känns Blue PUCK- och Blue COIN-enheter direkt igen av en smartphone. Sensorerna kännetecknas av överföring med lång räckvidd och storskaliga system till låg kostnad. Med 20 års livslängd blir din kostnad för en sensor några kronor per månad om du slår ut sensorns värde på dess livslängd. Det är extremt konkurrenskraftigt.
 • Blue COIN T

  Blue COIN T

  Blue Coin T är en temperatursensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den tåliga och kompakta IP68-klassade noden passar i stort sett i alla miljöer. Enheten är kompakt, batteridriven...
  315,00kr Ex.moms
 • Blue SLIM ID

  Blue SLIM ID

  Blue Slim ID är en sensor, beacon eller sändare som skickar ut en identitet via Bluetooth. Kompakt, batteridriven och robust! Fungerar för att identifiera allt från personer till gods,...
  320,00kr Ex.moms
 • Blue PUCK MOV

  Blue PUCK MOV

  Blue Puck Mov är en rörelsesensor med hög noggrannhet och robust kapsling. Den kan detektera rörelser inom ±2G med hög precision. En tålig och IP68-klassad noden som passar i...
  425,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök