skip to Main Content

GPRS/EDGE och 3G routrarna från Conel är en serie routrar för pålitliga uppkopplingar via mobilnäten. Induo kan nu presentera en ny mjukvaruversion till routrarna UR5, UR5i och ER75i. Den nya mjukvaruversionen presenteras i tre olika versioner för de respektive enheterna men med ett unisont versionsnummer: 2.0.0. Var därför noggrann så att du hämtar rätt version.

Nya funktioner på begäran

Mjukvaruversionen ger en hel rad nya funktioner, alla sprungna ur användarnas önskemål. Bland de största nyheterna finns implementerat stöd för olika konfigurationsprofiler och fjärrloggning av enheternas status.

VPN används ofta i applikationer med dessa routrar , den nya programversionen innebär en rad förbättringar så som stöd för en andra samtidig Open VPN tunnel, stöd för OpenVPN to version 2.1 RC20 samt stöd för autentisering vid OpenVPN konfiguration.

Bland övriga nyheter kan nämnas att routrarna nu stöder ytterligare fyra stycken NAT-adresser och att där finns stöd för FTP. Därtill har stöd för default gateway och DNS server implementerats.

Uppgraderingarna laddas enklast ned från vår hemsida, du hittar dem under respektive produkt. För ytterligare frågor om den nya mjukvaran för routrarna från Conel, kontakta oss så hjälper vi dig tillrätta.

Så skriver TechWorld i en artikel om Conels routrar för 3G, GPRS och EDGE på sin hemsida med anledning av att mjukvaran uppgraderats till version 2.00 för HSPDA routern UR5, HSUPA routern UR5i och GPRS/EDGE routern ER75i.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök