skip to Main Content

Har du inte full täckning i ditt trådlösa nätverk hemma, kanske några platser där inte din bärbara dator eller surfplatta kan använda ditt wlan? För dig som har platser med dålig täckning i ditt hem eller på kontoret är den här wifi-repeatern eller wlan förstärkaren ett bra val.

Repeater för wifi för bättre räckvidd

Repeatern förlänger signalen från ditt trådlösa nätverk genom att repetera den vidare så att du obehindrat kan surfa via wifi i hela din bostad elller lokal med upp till 150M bit/s. Repeatern fångar upp en svag wifi signal och återutsänder den med full signalstyrka. Den kopplas direkt in i eluttaget och är en diskret lösning för att repetera det trådlösa nätverkets signal. Wifi Home Repeater har inbyggda antenner och stödjer kryptering med WEP, WPA och WPA2. Inga tillstånd krävs för användning.

Flera olika funktionslägen

Enheten fungerar som repeater eller accesspunkt och konfigureras via wlan eller datorns nätverksport.  För att ge ett exempel på vad du kan förvänta dig så kan vi nämna följande testresultat när vi testade på kontoret. Vårt wifinätverk täcker vårt våningsplan och når ned till våningsplanet under om man står med foten på första steget på trappan. Vi satte en repeater i trapphuset, i ett eluttag där vi hade ungefär halv signalstyrka och fick då 75% signalstyrka två våningar ned, där vi tidigare inte haft någon wifisignal över huvud taget.  Så, med repeatern kunde vi fördubbla räckvidden i vår kontorsbyggnad med samma prestanda hela vägen i nätverket.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök