skip to Main Content

Smart GearsInduo har inlett ett samarbete med Smart Gears i Hong Kong. Vi breddar vår inriktning och erbjuder allt från utveckling av kundspecifika produkter inom GSM/3G såsom GSM modem, 3G routrar osv till tilläggskort för att implementera GSM/3G-funktionalitet till kunders befintliga M2M lösningar.

Designa din GSM-produkt

I dagens pressade ekonomiska värld är det ofrånkomligen så att många kommer att behöva se över sina kostnader. Vi kan erbjuda företag en låg utvecklingskostnad och produktionskostnad samtidigt som man inte behöver avsätta tid och kostnader för att själv upparbeta kontaktnät i länder där det är billigare att utveckla och producera, det jobbet har vi redan gjort. Genom vårt upplägg kan man snabbt komma igång med små eller stora projekt till en minimal startkostnad.

Ett bollplank

Induo fungerar som ett bollplank för kunder på den svenska marknaden, vi finns nära kunderna och har en god förståelse för lokala krav och behov.  All utveckling av hårdvara och mjukvara sker hos Smart Gears 10 personer starka organisation i Kina och produktion sköts via underleverantörer, beroende på projektets storlek används en eller flera underleverantörer. Smart Gears ingår i Fargo Telecom Group med kontor i Hong Kong. Smart Gears resurser är spridda på två enheter. På huvudkontoret i Hong Kong sitter mjukvaruutvecklingsteamet och i Shenzhen finns teamet som har hand om hårdvarudesign och mekanikdesign.

Exempel på realiserade projekt är olika lösningar för elmätaravläsning (AMR) via GSM, mjukvaror till GSM modem, Maestro Wireless GSM modem samt ett industriellt GSM modem till ett Sydafrikanskt företag.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök