skip to Main Content

IoT e-bokIoT är en samling disruptiva tekniker som möjliggör digitalisering. Tekniker som har revolutionerat hur företag och organisationer hanterar data och ökar sin effektivitet. Genom IoT kan företag få datadrivna insikter som kan hjälpa dem fatta bättre beslut. Med IoT kan vi snabbare nå klimat- och jämställdhetsmål.

IoT öppnar upp nya möjligheter för smarta lösningar inom allt från tillverkning och logistik till hälso- och sjukvård. Vi på Induo är stolta över att vara en del av denna utveckling och vill hjälpa våra kunder och intressenter att dra nytta av de senaste tekniska framstegen inom IoT. Vi är därför glada att presentera vår senaste e-bok ”Internet of Things på djupet”.

Denna e-bok är skriven av våra experter inom IoT och täcker ämnen som Low Power Wide Area Networks (LPWAN) tekniker, IoT-protokoll och hur man implementerar IoT-tekniker för att få ut det mesta av sin lösning. Vår strävan är att du lättare skall förstår tekniken, så du snabbare kan nå dina mål.

Du har nu möjligheten att ladda ner vår e-bok gratis, en e-bok på hela 100 sidor. Vi hoppas att du finner den informativ och användbar, och att den kan hjälpa dig att ta dina IoT-lösningar till nästa nivå.

Tack för att du är en del av vår gemenskap som strävar efter att göra världen till en mer uppkopplad plats. Våra tidigare e-böcker om routrar och antenner har laddats ned av tusentals nöjda användare. Använd formuläret nedan för att ladda ned häftet.

* obligatoriska fält

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök