skip to Main Content
Under våren och sommaren 2012 besökte vi på Induo Multicom Security och Powerit Solutions med ett par filmkameror i bagaget. Målet med vår resa var att ta reda på hur 3G-uppkoppling av fastigheter går till och om det fungerar så bra i praktiken som det borde. Vi vet att många söker stabilitet, tillgänglighet och pålitlighet, hur gör man för att uppnå det och hur kan en applikation se ut?

Resa ger film om routrar

Med dessa två frågor reste vi först till Powerit Solutions i Malmö som använder vår 3G router UR5. I filmen berättar Fredrik Färjh och Benny Persson, Powerit Solutions, om sina erfarenheter av UR5 v2.

Vår resa gick sedan vidare till Göteborg där vi träffade Multicom Security för att höra hur de går tillväga för att leverera säker M2M-uppkoppling via 3G. Per Sjöström och Johnny Olsen berättade mer och vi fick även tillfälle att filma i såväl Multicom Securitys serverhallar som övervakningscentraler.

Vår film riktar sig till dig som vill veta mer om M2M-kommunikation, fastighetsautomation eller uppkoppling av processer eller nätverk via 3G.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök