skip to Main Content
Fjärrstyrning utan att vara på plats är högaktuellt när detta inlägg skrivs. Efterfrågan på att sköta fjärrövervakning och fjärrstyrning utan att vara närvarande är efterfrågat, och inget pekar på att det kommer att sluta vara så för lång tid framöver.

Mobilnäten -styr på distans utan problem

Ett bra sätt att komma åt ett område utan att vara på plats är att styra via mobilnäten. Genom att kunna öppna/stänga grindar, portar och andra områdesbegränsare kan man effektivt undvika objudna gäster, och ge rätt gäster tillträde utan att vara på plats. För att detta skall fungera i praktiken behöver du satsa på lösningar som ger hög tillförlitlighet, det vill säga att de både fungerar stabilt i mobilnäten och att de har inbyggda säkerhetsprotokoll för att bara kunna styras av rätt individer.
fjärrstyr via mobilnäten som om du var på plats
Du kanske driver ett logistikföretag eller har ett arbetsområde eller kontor som har en grind som säkerställer och begränsar flödet av transporter som kommer in och ut. Det måste kontrolleras på något sätt. Det finns olika alternativ för att styra en sådan grind som att använda nummerplåtsigenkänning, fjärrkontroller, etc. Det finns emellertid situationer när användning av en nummerplåtsigenkänning inte är ett bekvämt sätt att styra grinden. Nummerplåten kan täckas med smuts, grindstyrning med kamera kräver manuell bevakning när någon skall släppas in. Fjärrkontroller kan vara ett annat alternativ, men de måste köpas, de kan tappas bort, och de måste distribueras till användare. Utöver det så är de ytterligare en sak att ha i fickan.

I vårt sortiment har vi åtskilliga produkter för att ge access till områden på distans. De två storsäljarna heter Eldes ESIM320 och Door Master 300. Dessa är alternativ för att styra portar över 4G eller wifi. Du behöver inte dyra kameror, inget behov av att köpa fjärrkontroller. En mobiltelefon är vad som behövs, något alla redan har i fickan.hänglås grind

Enkel passagekontroll

esim320En enkel, säker och stabil lösning på styrning på distans är ESIM320. Med den kan behöriga användare öppna ett eller flera områden via SMS, via app eller genom att bara ringa ett enkelt samtal. ESIM320 är lätt att administrera och innehåller varken övervakningskamera, nummerplåtsigenkänning eller fingeravtrycksläsare. Även Door Master 300 är ett kraftfullt alternativ med WiFi-anslutning och 4G.

ESIM320s styrka är att den kan identifiera upp till 2000 unika användare som identifierar sig med det man oftast har med sig, telefonen.

Access till området kan ges antingen genom en manöver av användaren (app eller samtal alltså). Dessutom kan ett individuellt schema begränsa vilka tider någon skall få access och till vilket område, ifall man har flera områden.

Men denna lösning används inte bara för att begränsa access till olika områden. Även andra funktioner som behöver fjärrstyras som belysning, bevattning, pumpar, fläktar men även omstart av servrar och nätverk kan lösas på distans.

Styrning och övervakning är enkel, den kan ske via
Telefon (genom telefonsamtal eller röstassistenten (Google Assistant eller Siri)
Mobilapp (för Android-användare iOS-användare)
SMS (endast för administratörer)
WEB-plattform (endast för administratörer).

ESIM320 i korthet

ESIM320 kan ha upp till fem administratörer. Fjärrkonfiguration av enheten sker via en lättanvänd WEB-plattform och regelbundet självtest säkerställer att enheten alltid är online.

ESIM320 styr från distans

Door Master 300

Door Master 300 hanterar upp till 1000 användare samtidigt. Enheten kan ansluta via befintligt wifi eller ansluta via mobilnäten.

Door Master 300 accesskontroll

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök