skip to Main Content

Induo Wireless presenterar Maestro MicroTracker från Maestro Wireless Solutions, en kompakt och prisvärd GPS tracker för att spåra och positionera egendom. MicroTracker är inbyggd i en diskret och kompakt kapsling med aktiva antenner. Dessutom erbjuds en kostnadsfri trackingtjänst med tillgång till begränsade funktioner. Där kan man bland annat se varje enhets position online.

Robust GPRS-tracker

Maestro MicroTracker (MT-01) har inbyggd GPS och skickar positionen vidare via GPRS nätet. Tack vare en analog och två digitala ingångar kan externa funktioner övervakas, till exempel temperatur, om ett fordons motor är igång eller om någon obehörig tillgriper egendomen där utrustningen är installerad. Dessa funktioner värdesätts i applikationer som Fleet management, diagnostik av fordon, övervakning av egendom eller för förebyggande underhåll.

Tracker för större system

Tack vare att Maestro Micro Tracker har två utgångar kan externa funktioner styras på det fordon eller den utrustning trackern är ansluten till. Ett externt backupbatteri finns som tillval och tar över driften om den ordinarie matningsspänningen kopplas ur och ansvarig meddelas om störningen.

MicroTracker är konkurrenskraftig i större installationer. Det omfattande inbyggda mjukvarufunktionerna är framtagna för att minska integrationstiden i olika lösningar. MT-01 levereras med ett PC program avsett att underlätta enhetens konfiguration samtidigt som det kan användas för uppgradering av den interna mjukvaran över GSM nätet.

”För den som inte vill lägga dyra pengar på integration i eget affärssystem erbjuder Maestro Wireless portalen www.m2mgateway.net där man kostnadsfritt kan registrera sin tracker och spåra den via Google Maps” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.

Maestro MicroTracker MT-01 spänningsmatas med 6-32V vilket passar de flesta tänkbara applikationer. Möjlighet till fjärrdiagnostik, automatisk omstart varje dygn och en inbyggd watchdog minimerar risken för driftstörningar. Maestro Micro Tracker är framtagen för fordonsmontage och uppfyller nödvändiga godkännanden.

Maestro Wireless är sedan 2002 representerade på den svenska marknaden med GSM modemen Maestro 100 och Maestro Heritage.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök