skip to Main Content

50 miljarder apparater kommer att vara uppkopplade år 2020 spår Ericsson, ett mål som skall nås genom inbyggda SIM-kort anser GSMA.

SIM-korten skall kunna överföras mellan operatörerna och fjärraktiveras, därmed skall inbyggnad bli vanligare tror GSMA, en av samarbetsorganisationerna för mobiloperatörer inom GSM och UMTS. De undersöker möjligheterna med inbyggda simkort som kan fjärrprogrammeras. Fördelarna är större spridning av tekniken och mindre apparater än tidigare kan byggas utan SIM-kort. Naturligtvis hoppas operatörerna på fler användare också. 2012 tror GSMA att de första produkterna med inbyggt SIM finns på marknaden.

M2M just nu

Det populära M2M abonnemanget Multicom Mobiflex med fast pris, fast publik IP adress och obegränsad datamängd prissänks till 295 kr per månad eftersom Multicom Security och Telia slutit ett nytt avtal. Om du har ett HSUPA avtal idag så kontakta Multicom direkt för att tillgodogöra dig det lägre priset. Det nya abonnemanget kallas fastpris GPRS/3G och hanterar GPRS eller 3G med hastigheter upp till HSUPA och Telias nät som bärare.

Eller skicka bara ett SMS

Maestro Heritage och Maestro 100evo har en ingång som kan användas för att skicka ett SMS med valfri text. Denna funktion har använts på Maestro 100 och Maestro 20 sedan tidigare och kallas av vissa SMS vid DTR hög. Nu har vi satt samman en instruktion för Maestro 100evo och Maestro Heritage som vi skickar vid förfrågan.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök