skip to Main Content

Induo ansluter sig till EutecInduo är en ledande hårdvarudistributör inom IoT som fokuserar på innovativ användning av teknik inom IoT och digitalisering. Företaget erbjuder lösningar för att överbrygga klyftor mellan maskiner och mellan maskiner och människor. Induo har under våren 2022 anslutit sig till European Technology Chamber.

-European Technology Chamber strävar efter att använda teknik på ett ansvarsfullt sätt. Det uppmuntrade oss att gå med då det linjerar med våra värderingar, säger Induos Chief Innovation Officer, Ulf Seijmer. Vi är hedrade över att få chansen att kunna investera resurser för att bidra till arbetet i European Technology Chamber och för en positiv utveckling för mänskligheten genom smart användning av teknik.

European Technology Chamber är en icke-statlig organisation (NGO) som gör det möjligt för europeiska företag att använda teknik till gagn för Europa och mänskligheten. EUTEC Chamber har tre huvudmål: hållbarhet, tillväxt och konkurrenskraft. Dessa mål omfattar FN:s mål för hållbar utveckling, det så kallade Agenda 2030. EUTECs verksamhet syftar också till att sprida teknik och europeiska värderingar samt öka europeiska företags konkurrenskraft. För att uppnå dessa mål har EUTEC Chamber skapat 18 councils indelade inom olika teknikområden.

European Technology Chambers mål linjerar väl med Induos mål och Induo har anslutit sig till EUTECs IoT Alliance. IoT Alliance skall skapa en bra kännedom om IoT, sprida kunskap och främja samarbete mellan medlemmar, samt underlätta partnerskap och stärka allianser.

För Induos del harmoniserar det väl med arbete som till viss del är en naturlig del av företagets DNA. Induo bidrar till digitaliseringen genom att sänka tröskeln för att använda teknik. Induo är en stark förespråkare av stabila och robusta hårdvarulösningar och att sprida kunskap om olika typer av teknik. Med hårdvara som är byggd för att hålla länge blir utvecklingen positivare för klimatet. Med tillförlitlig hårdvara kan avstånd överbryggas, vilket leder till ett mer hållbart samhälle med färre resor.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök