skip to Main Content

15 år i branschenVi på Induo är stolta över att fira vårt 15-årsjubileum som företag! Det har varit en fantastisk resa sedan vår grundare Björn Moberg startade företaget 2008. Tillsammans med Mikael Flodström och Ulf Seijmer har företaget utvecklats från att vara fokuserade på hårdvara för egna radionät och GSM till att jobba med den senaste radiotekniken, inklusive 5G.

Teknologin har utvecklats otroligt snabbt under dessa 15 år och det har varit en utmaning att hålla jämna steg med utvecklingen, men det är en utmaning som vi tar på allvar. Vi vill tacka alla våra leverantörer, kunder och partners för deras stöd och förtroende under dessa år. Utan ert stöd och förtroende hade vi inte kunnat utvecklas och växa som företag. Tillsammans har vi genomfört många projekt och vi har lärt oss mycket av er alla.

Vi är också stolta över vår personal som genom åren bidragit till vår framgångshistoria och vi är tacksamma för deras engagemang och insatser. Vi är glada att ha så kunniga och erfarna medarbetare som alltid strävar efter att göra det bästa jobbet möjligt för våra kunder. Vi är dessutom stolta över våra externa partners som sköter vår logistik och kundtjänst, vi hade inte klarat det utan er!

Som företag har vi alltid varit dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster. Vi är stolta över att ha bidragit till teknikutvecklingen och att ha varit en del av en bransch som ständigt förändras. Vi är också glada över att kunna bidra till samhället genom att tillhandahålla tekniska lösningar som gör människors liv och företags verksamheter enklare och effektivare.

Vi ser fram emot framtiden med spänning och är övertygade om att vi kommer att fortsätta att utvecklas och växa som företag. Tack än en gång till alla våra leverantörer, kunder, partners och personal för deras stöd under dessa 15 år!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök