skip to Main Content

Teltonika Platinum partnerInduo har tilldelats platinum-partnerstatus av den ledande IoT-hårdvarutillverkaren Teltonika, baserad i Litauen. Induo är en av de främsta distributörerna av Teltonikas nätverksprodukter. Som en ledande tillverkare av IoT-hårdvara och digitala lösningar är Teltonika stolta över att ha Induo som sin platinum-partner och ser fram emot att samarbeta närmare för att erbjuda innovativa lösningar och en förstklassig kundupplevelse. Induo har en stark försäljningshistorik och en utmärkt förståelse för marknadens behov och en hög nivå på support, vilket gjorde oss till ett naturligt val för Teltonikas platinum partner.

Induo har haft en bra tillväxt under 2022 och ser en fortsatt positiv utveckling. Efterfrågan på att koppla upp på distans på ett säkert och hållbart sätt fortsätter att öka. Det ökade fokuset på IoT är en annan framgångsfaktor som gör att efterfrågan är stark.

Induo Teltonika Platinum partner
Teltonika är ett snabbväxande teknikföretag som tillverkar professionell utrustning för anslutning av viktiga processer. Genom lång erfarenhet av forskning och utveckling har Teltonika utvecklat en bred portfölj av produkter för de mest komplexa områdena inom Industri 4.0, Smart City och Green Energy. Teltonika kontrollerar varje steg i produktutvecklingscykeln och har sitt huvudkontor i Litauen.

Vid utveckling av produkter fokuserar Teltonika främst på tre huvudpelare – tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet. Människor är i centrum för allt Teltonika gör. Företaget har expanderat till ett internationellt företag med 28 kontor över hela världen och över 500 anställda. Induo har varit en del av Teltonikas framgångssaga sedan 2009.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök