skip to Main Content

Intel ebjuder gratis Wi-Fi
Laptops, skrivplattor, ultraportabla datorer. Där det finns en Intelprocessor skall användaren automagiskt erbjudas fri wifi. Ett undertecknat avtal med Devicescape skall vara en av byggstenarna för att använda miljontals globala hotpots. En enhet med Intelprocessor skall därmed redan från början kunna koppla upp sig trådlöst utan problem mot publika wifinät.
GigaOM

Digitala agendan, vi är på rätt väg.
PTS har gjort en uppföljning av bredbandsstrategin, den digitala agendan och menar att kommunernas engagemang, operatörernas investeringar och tillgången till  4G (som man skrivit ut som ”bredband med LTE”) ökat. Sammanvägt är detta indikatorer på en positiv utveckling mot målet för bredbandsstrategin för Sverige. Enligt PTS täckte 4G hälften av befolkningen redan i slutet av 2011.
PTS

Telenor kapar
Som vi skrev för någon vecka sedan har Telenor stuvat om i organisationen internationellt, nu läggs ett varsel motsvarande 230 arbetstillfällen samtidigt som man organiserar om i Sverige.
TV4

4G intar M2M
Igår var en milstolpe för M2M när 4G routrar på allvar började rullas ut på marknaden. Det var inte mer än sju år sedan GPRS routrar presenterades och då var ”hot stuff”, utvecklingen går framåt!
Telekomidag

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök