skip to Main Content

KameralarmHar du tänkt dig tillbringa några semesternätter på annan ort i sommar? Kanska hyra en sommarstuga, övernatta i båt, husvagn eller kanske ta in på hotell eller vandrarhem? Har du tänkt dig ta med värdesaker som surfplattor, kameror och datorer på semestern? Vi rekommenderar att du riggar ett tillfälligt inbrottslarm.

Vi har två perfekta reskamrater att rekommendera, kamrater som skyddar dig men inte behöver mer än ström och mobilnät för att ha koll på dina saker när du är borta. Litet beroende på vad du värdesätter rekommenderar vi antingen vår larmkamera Homecam B3 eller vårt smarta uttag QGate.

Övervakning med bild

Homecam B3 är en 3G-kamera som utrustas med ett SIM-kort (kameran fungerar i de flesta europeiska länder). 3G-kameran skickar bilder via mobilnätet och kräver alltså ingen wifi. Den är tyst, diskret och tar bilder av bra kvalitet. Den kräver inga appar eller annat för att fungera, den skickar bilder som MMS direkt när någon rör sig framför kameran, snabbt och smidigt. Kameran kan drivas med 12 V eller medföljande nätdel, den passar alltså lika bra på hotellrummet som i båten, sommarstugan eller husbilen.

Förbetald ljudsensor

QGate är ett intelligent eluttag som kan se, känna och höra och skickar pushnotiser till mobilen när något händer. QGate kan anpassas med appar så att den reagerar på litet olika saker, till om det blir ljusare i rummet, om något låter eller om en lampa tänds. En stor fördel med QGate är att den har förbetalt mobilabonnemang som fungerar i en rad olika länder. Du betalar alltså inget alls för de larmer din QGate skickar.

Vänta inte för länge, beställ redan idag så du hinner bekanta dig med produkten innan sommaren!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök