skip to Main Content

Nu sänker vi priset på vår GSM-gateway Voicefax som gör det möjligt att kasta ut den fasta telefonen och istället ringa med den fasta telefonen fast via GSM-nätet. Voicefax kan användas för att ersätta faxuttaget med en mobil uppkoppling, den kan även användas för att koppla upp larmcentraler som tidigare kommunicerat via det fasta mobilnätet. Vi har nu en drive på produkten som sänks till kampanjpriset 995 kr.

Voicefax används istället för en vanlig telefonledning, den gör det möjligt att få telefonjacket att kommunicera trådlöst via GSM.
Voicefax
En GSM Gateway innebär en rad fördelar jämfört med fast telefoni. Det går snabbt att installera den och den kräver varken installationskostnader, komplicerade kabeldragningar eller besök av en servicetekniker. Dessutom går den att placera relativt fritt, så det är enkelt att placera jacket där det behövs, inte telefonen eller faxen där jacket sitter, en avsevärd skillnad!

Voicefax levereras med nätaggregat och extern antenn och kan användas med valfri operatör och med de flesta på marknaden förekommande telefoner och

Voicefax är tillverkad i EU enligt europeiska specifikationer och är CE och RoHS godkänd.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök