skip to Main Content

Teltonika Platinum partnerAtt sätta sig in i ny teknik kan betyda både frustration, nedlagd tid och att man måste investera en del pengar i tiden det tar att sätta sig in i nya saker oavsett om man är gammal eller ung. Vi strävar hela tiden efter att det ska vara enklare att komma i gång, både med våra produkter och med våra tjänster så du kan göra saker effektivare och snabbare nå dina mål. Grundtanken är helt enkelt att du ska kunna lägga tid på annat och vi tar hand om de bitar som är nya och obekanta för dig när det gäller kommunikation, digitalisering och IoT.

Kom igång snabbare med Teltonikas RMS

Nu presenterar vi två nya tjänster och den ena är gratis. Båda utgår från Teltonikas RMS-verktyg. RMS som gör det möjligt att effektivisera övervakningen av alla dina enheter i fält, RMS som gör det möjligt att på distans sköta en rad olika uppgifter. Med RMS sparar du i slutändan både tid, pengar och miljö. Men som alla system, det är en liten tröskel att komma över.

Att komma igång med RMS är en investering i tid och pengar och där presenterar vi två nya tjänster så du maximerar ert företags konkurrenskraft genom att snabbare komma igång.

VPN Hub

VPN hub gör att du får en säker uppkoppling mellan dina enheter och ditt nätverk. Det är ett relativt nytt tillval till Teltonikas RMS som gör att du säkert kan ansluta till dina enheter. På en timme kopplar vi tillsammans upp din första enhet och gör dig redo för att ansluta ytterligare enheter på ett säkert sätt.

Den här utbildningen, den kostar pengar, men det är väl värt den investeringen. Under lanseringen erbjuder vi denna tjänst till kraftigt rabatterade 495,-. Erbjudandet kan bara utnyttjas en gång per företag, och den gäller bara kunder som beställt routrar och RMS från oss.

Boka här

RMS kom igång

Vår andra utbildning är kostnadsfri. Den är precis som VPN hub, en utbildning som vänder sig till dig som har beställt routrar från Teltonika av oss tidigare. Den hjälper dig att komma igång med RMS och under en dryg halvtimme så ansluter vi en av dina enheter till RMS, visar dig hur du kan uppdatera firmware i enheten och vi visar dig hur du kan se olika typer av driftstatus via RMS. Tanken är att du senare skall kunna gå vidare med RMS och lägga till flera enheter själv. Vi bjuder kostnadsfritt på två licenser för dig som är med på utbildningen, så att du snabbare kan komma igång med flera enheter eller testa under några månader.

Boka här

De här utbildningarna är kraftigt subventionerade och vänder sig till dem som redan är kunder hos oss.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök