skip to Main Content

En ny kompakt RF-modul för inbyggnad, avsedd för applikationer som maskinstyrning, telemetri och GNSS korrektionsdata presenteras av Induo. Trots kraftfulla prestanda är den nya radiomodulen mycket kompakt och endast 18 gram tung.  

Lätt och kompakt mottagare

SATELLINE-M3-R3 är en UHF-mottagare, en RF-modul i ett kompakt och lätt kretskortsformat. Radiomodulen SATELLINE-M3-R3 är utvecklad av SATEL Oy, Finland, och täcker 70 MHz kanalområde (403-473 MHz). Det breda kanalomfånget gör den lämplig för integration i lösningar som exporteras till olika marknader.  RF-modulen har låg energiförbrukning, valbar kanalbredd och en rad inställningar som kan göras via konfigurationsprogram eller genom kommandon via gränssnittet.

SATELLINE-M3-R3 är kompatibel med SATELs OEM-radiomoduler, radiomodemen i SATELLINE-3AS och EASy-serien samt en del andra fabrikats radioprotokoll. Radiomodulen levereras som kretskort med CMOS-gränssnitt.
Den används framförallt inom konstruktionssektorn för integration i exempelvis rovers för mottagning av GNSS korrektionsdata.

SATELLINE-M3-R3 har alla nödvändiga funktioner;

· 70 MHz kanalområde (403-473 MHz) i en hårdvaruplattform
· valbar kanalbredd
· låg strömförbrukning

Konfigurationen av radiomodulen kan göras genom att använda SL-kommandon (kommandon via gränssnittet) eller SATEL Configuration Manager -mjukvaran.

SATELLINE-M3-R3 är kompatibel med SATELLINE-3AS-familjens radioprotokoll men även med andra tillverkares radioprotokoll.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök