skip to Main Content

BBnet, en av Irlands ledande internetleverantörer, har installerat RADWINs punkt-till-multipunkt och punkt-till-punkt-lösningar för att öka nätkapaciteten och leverera hög hastighet med dedikerad service till sina företagskunder.

”Tack vare RADWINs lösningar kunde vi lansera en ny bredbandstjänst som tillåter företag att dra nytta av en internet-anslutning med 10 till 100 Mbit/s med ett överkomligt pris och utan att dela av bandbredd”, säger Barry O’Halloran, BBnets VD. ”Med mer och mer bandbreddskrävande tillämpningar som kräver upplänkskapacitet (t ex videokonferenser) som används av företag idag, finns det en efterfrågan på ett tjänsteutbud med högre hastigheter. RADWIN 5000 Pt-MP samt RADWIN 2000 PtP skapar en komplett högkapacitetslösning som både länkar ihop kunder som inte har fiber eller ADSL samt erbjuder en bra lösning för vår backbone infrastruktur. ”

Mark Sutton, VD Storbritannien, Irland och Skandinavien, säger: ”internetleverantörer som BBnet och organisationer runt om i världen installerar våra PtMP och PTP-lösningar för att öka nätkapaciteten och dra nytta av en supersnabb, dedikerad anslutning. BBnet är djupt engagerad i att leverera en högkvalitativ service till kunder, och vi är stolta över att det valde RADWIN lösningar för att uppnå detta mål. ”

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök