skip to Main Content

M2M får ett maxtak, ett bra initiativ från Telia! Kan ni förresten ana att det krävs hela 40 st frekvensband för global LTE täckning? Välkommen till en ny vecka!

Maxtak för M2M
Telia lägger på kostnadskontroll på alla M2M Telematikabonnemang för att skydda kunderna mot höga fakturor som kan uppstå till följd av fel, stöld eller missbruk. Telia har identifierat att vissa inte märker vad som sker förrän de får fakturan som då kan vara hög. Spärren är från början 5 000 kr men det går också bra att ändra beloppsgräns.
Källa: Telia

4G kräver 40 band
För att få tillgång till all världens 4G nät kommer 4G-enheter att behöva ha 40 olika frekvensband för att vara världstäckande.


Källa: 3G and 4G Wireless Blog

30 Mbit/s omöjligt
Storbrittanien kan inte nå EU-målet på 30 MBit/s till medborgare och företag som skall infriats till år 2020. Man anser att det till och med är ”not achievable for any country.” 90% kan erbjudas denna hastighet, resterande får nöja sig med 2 Mbit/s då det inte är ekonomiskt försvarbart med en 100%-ig utbyggnad.
Källa: IP Carrier

Indisk värdering av M2M
Den globala M2M marknaden kommer att växa till 1,5 miljarder till och med 2014 och den indiska tillväxten för M2M är 30 % per år rapporteras via indiska nyhetsmedier. Med tanke på marknadens storlek i Indien och den totala potentialen antar vi att en hel del företag kommer att försöka ta sin del av kakan.
Källa: Deccan Herald

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök