skip to Main Content

Dagens länkar handlar även idag till viss del om M2M. Just nu ligger fokus på denna marknad och vi står inför en förestående stark tillväxt av pratsugna maskiner som äntligen skall få göra sin röst hörd tack vare mobilnäten.

Dagens citat
”Allt som tjänar på att kopplas upp kommer att att kopplas upp” Elektroniktidningen rapporterar från Miguel Blockstrands keynote på Embedded Conference, Stockholm. Kärnan i reportaget är att en av Ericssons viktigaste uppgifter är att se till att näten är förberedda för anstormningen av de 50 miljarder devices som vill koppla upp sig och dela med sig av information.

Fyrdubbling av M2M
Antalet M2M användare kommer att fyrdubblas sett till perioden 2010 till 2016, detta hävdar Pyramid Research. Antalet uppkopplade maskiner ökar från 72 miljoner 2010 till 282 miljoner 2016 enligt en ny studie. Även om Pyramid Research påpekar att även om M2M har en långsiktig tillväxtpotential så är det en diversifierad marknad som kräver att operatörerna bemästrar många områden för att kunna dra nytta av hela tillväxtpotentialen.
Källa: Fierce Wireless

Nöjda med mobilt bredband
Bland operatörerna är det Telia som har mest nöjda kunder för mobilt bredband, detta menar tidningen Mobil som refererar till resultaten i Svenskt Kvalitetsindex undersökning över kundnöjhet.
Källa: Mobil

Appar har oviss framtid
När HTML 5, nästa generations HTML, slår igenom har appar en oviss framtid. Genom att publicera på nätet direkt behövs ingen AppStore som tar en del av ersättningen. Detta framförs i en artikel i RCR wireless reader forum. Håller du med?
Källa: RCR Wireless

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök