skip to Main Content

Portabelt bredband, med andra ord en router för mobilnäten som du har hemma och kan ta med dig till landet om du vill, termen, den är påhittad av Telenor.

En teknik kommer inte regera
OECD had släppt en intressant rapport om M2M och Internet of Things. Vilka tekniker kommer användas, är wifi, mobilnät, GSM, kabel, eller 3G rätt väg att gå? Läs gärna GigaOMs läsvärda summering av rapporten.
Källa: GigaOM

Portabelt bredband, mobil giv från Telenor
Telenor menar att deras undersökning visar att fyra av fem kan tänka sig att ersätta sitt fasta bredband med en mobil uppkoppling, förutsatt att den är stabil och ger lika hög eller högre hastigheter. Därför introducerar man nu portabelt bredband vilket i själva verket är en router för mobilnäten. Tack vare 4G menar Telenor att man kan surfa tillräckligt snabbt via mobilnäten.
Källa: Telenor

Net1 snabbar upp
Man kan snabbt dra slutsatsen att Net1 är inne på samma spår som Telenor, de skippar nu USB modemen och erbjuder 3G routrar som nu följer den snabbare CDMA Ev-Do Revision B tekniken. Via Net1s 3G nät som använder 450 MHz täcks hela 95% av Sverige och det gör att den som väljer 3G router från Net1 sannolikt kan använda den på de flesta platser i landet.
Källa: Net1

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök