skip to Main Content

Seminarie om mobilnäten
Induos Ulf Seijmer kommer att hålla ett seminarium om M2M i morgondagens mobilnät under Scanautomaticmässan i Göteborg. Seminariet vänder sig till de som vill veta mer om M2M och framtidens utveckling inom M2M och kommunikation via mobilnäten.

Nätverk samverkar i framtidens mobilnät

En av de viktigaste framgångsfaktorerna för M2M är en kostnadseffektiv infrastruktur. Idag definierar vi wifinätverk och mobilnät (3G/4G) som separata tekniker, i framtiden kommer dessa att samverka för att skapa förutsättningar för inomhus- och utomhustäckning. Analysföretaget Gartner identifierar att Internet of Things och M2M är heta teknikområden inom de kommande åren och dess inverkan på såväl människor som organisationer anses som stor. Seminariet täcker vad som händer i morgondagens mobilnät och hur det påverkar M2M. Det berör wifi som en del av framtidens mobilnät, och det berör såväl 4G som 5G som tillsammans är viktiga tekniker för M2M.

Seminariet startar klockan 14.00-14.30 den 10 oktober i D-hallen på Scanautomatikmässan, Svenska Mässan i Göteborg. Inträdet är kostnadsfritt.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök