skip to Main Content

I NyTekniks pappersupplaga berättas att Ericsson utvecklat en ny teknik för överföring från mobilen till till saker. Genom att låta kroppen fungera som ledare skall din hand kunna överföra information från mobilen i fickan. Applikationerna kan handla om öppning av lås, att starta din bil och så vidare. Sakernas internet är här för att stanna, Ericssons teknik kan ersätta kablar och för tekniken ytterligare ett steg framåt.

M2M får global standard
För en vecka sedan skrev vi om att ETSI vill standardisera M2M, det visar sig att initiativet är större än så. De största standardiseringsorganisationerna (Standards Development Organizations eller the ”SDOs”) däribland ARIB, ATIS, CCSA, ETSI, TIA, TTA och TTC har identifierat att M2M tjänster ofta bygger på kommunikationsnät som bärare mellan enheterna på fältet och den applikationsserver som används. Organisationerna vill nu standardisera detta med ett så kallat M2M Service Layer som lätt skall kunna bäddas in i hårdvara och mjukvara.
Källa: NGMN

Ny M2M plattform
Numerex har utvecklat en ny molnbaserad M2M plattform som skall erbjuda flexibilitet och skalbarhet. Att man lagt en stor vikt vid säkra uppkopplingar tycker vi är ett stort plus.
Källa: TMD

M2M router för Net1
Det är inte så ofta vi tar upp våra egna nyheter men denna har fått gehör i många läger, en 3G router för M2M applikationer i Net1s nät.
Källa: Telekomidag

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök