skip to Main Content

I våras fasade vi ut Maestro 100, nu återuppstår modellen på begäran i form av Maestro 100evo. Maestro 100evo finns i två utföranden, Maestro 100evo Lite och Maestro 100evo IP. I mångt och mycket påminner de om den ursprungliga Maestro 100 serien, men har en del nyheter. Maestro 100evo baseras på GSM modulen WMP100 från Wavecom, en modul med mer minne och en modernare konstruktion än den modul som satt i Maestro 100. I de nya modemen så finns dessutom ett strömsparläge där modemen endast förbrukar 4 mA då de ligger i standby. En annan efterfrågad funktion är DynDNS som också återfinns i den nya versionen.

Tar vid där gammalt tar slut

Det nya GSM modemet kan använda samma mjukvara som Maestro Heritage för konfiguration. I mjukvaran kan allehanda inställningar göras, och man har även möjlighet att se den aktuella täckningen på platsen.

Om du inte behöver ett GPRS modem i metallkapsling så rekommenderar vi att du tittar på Maestro Heritage, ett GSM modem med EDGE stöd vilket ger en snabbare uppkoppling vid kommunikation i Telias nät. Maestro Heritage har dessutom lysdioder på kapslingen för snabb kontroll av aktuell täckning på platsen.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök