skip to Main Content

Vi använder oss en hel del av sociala medier i vårt arbete. Så när vi sökte en lösning för att presentera en maskins driftstatus och aktuell temperatur i ett hus inbäddat på en hemsida dök sociala medier upp som ett alternativ. De tänkta produkterna för applikationerna var bägge SMS-sändare som skickade statusuppdateringar via SMS Såväl twitter som facebook stöder statusuppdateringar via SMS och dessa statusuppdateringar visas online.

Vi beslöt oss för att testa med att skicka en maskins driftslarm till Twitter och visa dem som tweets. Genom att maskinens larmsändare genererar ett SMS när något händer kan ett SMS skickas till twitter och därefter visas på webben. Utfallet av försöket är att det tog allt mellan ett par sekunder till någon timme för SMS-meddelandet att visas som en tweet.

Så är tiden mogen för maskiner att ta plats i sociala medier än? Nja det fungerar bra att skicka men Twitters SMS-server har en tidsfördröjning som ibland är i längsta laget. Kan du leva med det så är din maskin säkert välkommen till twitter.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök